19-26 Haziran 2011 Haftanın En Çok Konu Açanları

Başta cevaa, sonra ilk beştekiler olmak üzere listeye giren herkesi tebrik ederim :)

Benim için kötü bir haftaydı. Cuma'ya kadar sınavlar dolayısıyla fazla giremedim. Cumartesi - Pazar ise siteye ulaşımda sorun yaşadım. Gelecek haftalarda zirve yarışında olacağım :):)

Bu hafta elimden kaçtın Cevaa kaptan... :D Tatilden dönüşte site tarihine bir haftada en çok konu açan üye diye adımı yazdıracağım. Artık Ozan admin kaydeder beni site tarihine... :):)

Son düzenleme:
Sağol. Ama TOP15'e girmek benim için çok da önemli bir başarı değil. :) Benim isteğim siteye katkı sağlamış olmak ve sevilen bir üye olmak. :) Siteye biraz olsun katkı sağlamışsam istersem TOP 100'de bile olmayayım. :)

Sağol. Ama TOP15'e girmek benim için çok da önemli bir başarı değil. :) Benim isteğim siteye katkı sağlamış olmak ve sevilen bir üye olmak. :) Siteye biraz olsun katkı sağlamışsam istersem TOP 100'de bile olmayayım. :)

senin için başarılı olmaz ama top 15 e giren insan foruma katkıda bulunan top 15 tir benim gözümde

Çok mesaj yazmak çok faydalı olmak manasına gelmez. Ama benim saçma mesajım yok bence hiç... En fazla 4-5 tane bulursun gereksiz mesaj olarak. İnsanız olsun o kadar ama katkı sağlamaya çalışıyorum şahsen. Ama hepimiz katkı sağlıyoruz bence siteye. :)

Çok mesaj yazmak çok faydalı olmak manasına gelmez. Ama benim saçma mesajım yok bence hiç... En fazla 4-5 tane bulursun gereksiz mesaj olarak. İnsanız olsun o kadar ama katkı sağlamaya çalışıyorum şahsen. Ama hepimiz katkı sağlıyoruz bence siteye. :)
sahsen ben seni 4-5 değil birsürü bana gelen saçma mesajların çok bana göre benim de sana göre vardır elbet ve övünmeyide alçakgönülle yapmaya çalışıyorsun :)

sahsen ben seni 4-5 değil birsürü bana gelen saçma mesajların çok bana göre benim de sana göre vardır elbet ve övünmeyide alçakgönülle yapmaya çalışıyorsun :)

Senle tartıştığımız andaki mesajlarımız silindi Ozan admin tarafından... O mesajlar silinmese en az 470 mesajım olurdu. :) Bu mesajlar gereksiz olmayan mesajlar. :)