19 - 25 Ekim 2015 En Çok İzlenen 10 Dizi!

Yine de söylediğiniz gibi 10,5-11 alması pek mümkün değil, o konuda biraz fazla uçuyorsunuz sanki.

Vadicilerin hazin sonu

Ya dizinin başarısızlığını kanallarda arıyorlar artık.
Önce ATV'ye suç atıyorlardı ama Eşkiya'nın maşallahı var.
Şimdi de Kanal D'ye suç atıyorlar ki kanal yayın gününü 1 gün bile aksatmadı dizinin. Yani diyorum Memati ve Abdülhey olmadan dizi Polat ile yürümez.

Star TV yükselişe geçmiş tebrik ederim.Muhteşem Yüzyıl Kösem'de tutacak ve iyi reyting alacaktır.Hatta bana göre tüm gruplarda zirvede yer alır. Meryem'in dizisi de ilk bölüm meraktan izlenir eğer senaryo iyi işlenmişse devam ederler izlemeye.

ATV'nin şok yükselişi beni şaşırttı. Kırgın Çiçekler, Eşkiya, Anneler Analar ve Evli ve Öfkeli ile sezona iyi başladı.

Fox artık yok gibi bir şey.
Kanal D için bir çalışmam var yakında ff'de

Star TV ve ATV'yi tebrik ederim.

Yine de söylediğiniz gibi 10,5-11 alması pek mümkün değil, o konuda biraz fazla uçuyorsunuz sanki.
niye canım 29.bölüm 10.08 aldı. yarım reyting 1 reyting daha artabilir zor değil.hani 8lerde alsa 10.5-11 i hedeflesek uçuk olurda.10 alırken 10.5-11 hedeflemek çok normal. ben 5-6 bölüm sonra 12yide hedefliyorum şahsen senaryo bu kalitede giderse.

Perşembe sabahı göreceğiz, bakalım tahminin tutacak mı?

artamaz artırmam
fetüş amcama mesaj attım olmuoyr böyle ipleri teyyipin eline vermen dedim

fox öpsün seni emi
ohb,karagüliaşk yeniden boru mu

Aynen abi o kıskananlar kaliteyi görsün izleyipte.
11e çıkacağız!!!!!!!

Ertuğrulum bu hafta 11 alacak hissediyorum. İlk 2 hafta 8.90lardaydı sonra 1.50 reyting yükseldi şimdi 2 hafta 10daydı 11e çıkacak gibi.
eşkiyadanda 11 bkliyorum ben kiralık aşk zaten alıyor ayy böyle izlediğim her dizinin yüksek reytinglere gitmesi çok iyi bu yıl gerçekten kaliteli yapımlar izliyoruz

Kiralık aşka helal olsun...umarım daima böyle başarılı olur

artamaz artırmam
fetüş amcama mesaj attım olmuoyr böyle ipleri teyyipin eline vermen dedim

fox öpsün seni emi
ohb,karagüliaşk yeniden boru mu
Karagül'ü Koriş totalde fark atıyor ab'de de 3 'e katlıyor.

Aşk Yeniden eski formunda değil ve OHB'de en fazla 5 alıyor.

olsun kendi günlerinde en çok izlenen ya da 2.diziler hala
Bak Pazartesi yok, Salı iyi reyting alıyor ama zirvede değil Aşk Yeniden. Çarşamba boş, Perşembe Kösem gelecek ve Star'ım nanik yapacak FOX'a, Cuma Koriş fark atıyor.

Cumartesi Kiraz Ağacı çöktü, Pazar Efsun'un devri bitti
Hadise dönemi başlamış.

ay anca senin hayallerin
ay pis sus gk izliyorum

genç neyin kafasını yaşıyorsun poyraz karayel dediğin dizi en fazla izlenen 10 dizi içerisinde yok aldığı reyting 4 kendi gününde ilk 5 te yoktu son hafta ki bu dizi daha başlayalı 1 sene olmamış
vadi totalde ve abc1 de farkla önünde üstelik 13.yılında bir dizi ve tarihinin en düşük reyting aldığı sezonunda gerisini sen hesap et

kanal d ölmüş ağlayanı yok vadi dışında izlenen hiçbir dizisi yok vadiyi de bunlar eritti zaten