geçtiğimiz haftanın top 100 bu.tüm haberleri özetleri vs. Koymuşlar ve özet olduğunu belirtmemişler.güzel bi sıralama olmuş ama sanki biraz karışık.geçen hafta ab reytinglerini perşembeye kadar bilmiyoduk.onlarıda görmüş olduk.gelecekle ilgili yorumlarıma gelirsek zirvede süprizler olabilir.ab de muhteşem yüzyıl bi kaç hafta sonra yaklaşır zirveye totalde hayat devam ediyor geçebilir.onun dışında kvp bu hafta fatmagülü ya geçer ya da çok çok yaklaşır.çünkü on numara bi fragman var ve geçen bölüm süper bi yerde bitti.ben bi kaç hafta sonra kvp nin totalde hem fatmagülü hem muhteşem yüzyılı geçeceğini düşünüyorum.
OBGZ herzamanki gibi lider, total'de HDE ikinciligi almis, cok normal, zaten total'de hep yuksek reytingler aliyor dizi, FGSN'de dusus var ve KVP yukselise gecti, heran siralamada degisim olabilir ki bana gore KVP'nun kanali show,star yada atv olsaydi coktan gecmisti fatmagulu. Muhtesem A/B'de super gidiyor, yeni kanalindada bu iyi gidisini surdurecegini dusunuyorum. Yilbasindan sonra gelecek yeni projelerle bu listenin daha cok hareketlenecegini dusunuyorum, ozellikle total'de ilk 4 sira degismez ama A/B'de siralama cok karisacak gibi gozukuyor.