- Reaksiyon puanı
- 58,913
- Puanı
- 1,060
bide acik ara ile birinci olmussunayy ne oldu bana çenem düştü yaa yine birinci benim
@Çiğdem- in kafasına oklavayı geçirmişsinayy ne oldu bana çenem düştü yaa yine birinci benim
Yazmak İyidir aklını kağıda dökmek gibisi var mı şu hayattabide acik ara ile birinci olmussun
benimki 7. siralama. iyiymis. ben daha fazla yazdim sandim cunku hafta sonu cenem dusmustu.guzel
tabi 2 gunluk foruma girmememde vardi
bugun @denizz19 inde sayesinde baya baya mesaj yazdim
diger gunler frenlemeye calisarak dengelerim insallah
bide acik ara ile birinci olmussun
benimki 7. siralama. iyiymis. ben daha fazla yazdim sandim cunku hafta sonu cenem dusmustu.guzel
tabi 2 gunluk foruma girmememde vardi
bugun @denizz19 inde sayesinde baya baya mesaj yazdim
diger gunler frenlemeye calisarak dengelerim insallah
@Çiğdem- in kafasına oklavayı geçirmişsinhep böyle devam işte
bende farkına varmadan bayağı yazmışım hangi ara yazdım o mesajları bende anlamadım toplam günde 1 saat anca varım forumda
o konuda hemfikirim benm profile birgun göz at ibrahim tatlisesin sarkisi esliginde icimdeki firtinalari döktugum uzun bir yazim varYazmak İyidir aklını kağıda dökmek gibisi var mı şu hayatta
Ne diyor Sıla 'Dök maharet kendini yazı çözüm, kaleme akar iki gözüm'o konuda hemfikirim benm profile birgun göz at ibrahim tatlisesin sarkisi esliginde icimdeki firtinalari döktugum uzun bir yazim var
ben zaten yazmayi severim.
daha öncede dedigim gibi sarkilarim ve siirlerim var
Foruma doğru dürüst giremiyorum bende senin gibi ama maşşllah iyi yazıyoruz ayoll galiba dakıkada 10 mesaj yazma gücüne sahibiz biz ayollkardeşini ezip geçmişim sana ulaşmak için artık kardeşinden hayır gelmez
bundan sonra dahada düşeceğiz biz yaşlandık seninle artık bir köşeye çekilip yuvamızı kuralım forumu genç nesile terkedelim diyorumForuma doğru dürüst giremiyorum bende senin gibi ama maşşllah iyi yazıyoruz ayoll galiba dakıkada 10 mesaj yazma gücüne sahibiz biz ayoll
hhahaha haklısın galiba bizim devrimiz geçiyor ayoll ama sana tatil teklifi sunamıyorum @Harunnn60 hemen gelir hopp diyebundan sonra dahada düşeceğiz biz yaşlandık seninle artık bir köşeye çekilip yuvamızı kuralım forumu genç nesile terkedelim diyorum
hhahaha haklısın galiba bizim devrimiz geçiyor ayoll ama sana tatil teklifi sunamıyorum @Harunnn60 hemen gelir hopp diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?