Onu da fırsata çevirdin yani helal olsunBen seviyorum bu özelliği çünkü ben değil karşimdaki çıldırıyor
Reelde baya yoğunum ama ona rağmen girmeye çalıştım. Hafta sonu aktiflikle kapattım eksikliği.
Haftanın yarısı yoktum
Sen zaten rahatsın her şeye seviniyorsun
Hahahah Aaa vlla çok ufak şeylerden bile mutlu olmasını biliceksin cnm beni forumda kimse memnunuyetsiz sitem ederken görmemiştir çünkü her şeyden bir mutluluk çıkarıyorum ölüm kalım hastalık olmadıkça benim neşem düşmezOnu da fırsata çevirdin yani helal olsun
Herkes senin gibi olsa sıkıntılı insan kalmaz sanırımHahahah Aaa vlla çok ufak şeylerden bile mutlu olmasını biliceksin cnm beni forumda kimse memnunuyetsiz sitem ederken görmemiştir çünkü her şeyden bir mutluluk çıkarıyorum ölüm kalım hastalık olmadıkça benim neşem düşmez
Adminlik yolunda ilk adım76 hafta sonra ilk 10'a girmişim.
Karadeniz insanı zaten sevecen cana yakın olur herkesin geninde ama benim ki doğuştan bunun 2 katı olarak aşılanmış sanırım bana ,kendimi bildim bileli yüzüm gülüyorHerkes senin gibi olsa sıkıntılı insan kalmaz sanırım
Benim Karadenizli arkadaşlarım var deli oluyorlar biraz da sanırımAdminlik yolunda ilk adım
Karadeniz insanı zaten sevecen cana yakın olur herkesin geninde ama benim ki doğuştan bunun 2 katı olarak aşılanmış sanırım bana ,kendimi bildim bileli yüzüm gülüyor
Reel hayatta daha buradan daha enerjik neşeliyim ama burayada yazıylada olsa aktarmaya çalısıyorum olduğu kadarıyla yanımdaymıssınız gibi düşünüp aklıma geleni diyorum işte
Onu da fırsata çevirdin yani helal olsun
Benim olduğum bir yerde her türlü olasılık vardır ve yüksektir reyiz merak etme sen3. Dünya savaşının çıkması, bu forumda çiğdemi zirveden indirmekten daha olasıdırBen pes ettim.
Iki mesaj daha atsaydın beni geçerdin bak
3. Dünya savaşının çıkması, bu forumda çiğdemi zirveden indirmekten daha olasıdırBen pes ettim.
Sizin adınıza sevinirim dediğim gibiBenim olduğum bir yerde her türlü olasılık vardır ve yüksektir reyiz merak etme senama tabi merakla da bekleme @Çiğdem- in ne yapacağı belli olmaz benim geçtiğimi görürse hile yapabilir
Önlenilemez yükselişimin başlangıcı adeta.))Adminlik yolunda ilk adım
Karadeniz insanı zaten sevecen cana yakın olur herkesin geninde ama benim ki doğuştan bunun 2 katı olarak aşılanmış sanırım bana ,kendimi bildim bileli yüzüm gülüyor
Reel hayatta daha buradan daha enerjik neşeliyim ama burayada yazıylada olsa aktarmaya çalısıyorum olduğu kadarıyla yanımdaymıssınız gibi düşünüp aklıma geleni diyorum işte
İnş canım yaaSizin adınıza sevinirim dediğim gibiOyüzden inş diyelim beyler
Ona da çare buldum reyiz mesaj konusunu sen açıcan ve çiğdemi çatır çatır çatlatacağız inşBenim olduğum bir yerde her türlü olasılık vardır ve yüksektir reyiz merak etme senama tabi merakla da bekleme @Çiğdem- in ne yapacağı belli olmaz benim geçtiğimi görürse hile yapabilir
Be geleli aylar olmadı daha haftalar diyelimİlk 3 aylardır değişmiyor galiba, ne güzel üçlü olduk.@Çiğdem- @eskici
bu hafta geçerim inş.Iki mesaj daha atsaydın beni geçerdin bakŞansına küs
İlk 3 aylardır değişmiyor galiba, ne güzel üçlü olduk.@Çiğdem- @eskici
İyi üçlü olduk ama arkamızda Şarhoş var dikkat edelimİnş canım yaa
Sence bana bırakır mı bu konuyuOna da çare buldum reyiz mesaj konusunu sen açıcan ve çiğdemi çatır çatır çatlatacağız inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?