19-25 Şubat 2018 Haftanın En Çok Mesaj Yazanları

Onu da fırsata çevirdin yani helal olsun

Sen zaten rahatsın her şeye seviniyorsun
Hahahah Aaa vlla çok ufak şeylerden bile mutlu olmasını biliceksin cnm beni forumda kimse memnunuyetsiz sitem ederken görmemiştir çünkü her şeyden bir mutluluk çıkarıyorum ölüm kalım hastalık olmadıkça benim neşem düşmez

Herkes senin gibi olsa sıkıntılı insan kalmaz sanırım

76 hafta sonra ilk 10'a girmişim.
Adminlik yolunda ilk adım

Herkes senin gibi olsa sıkıntılı insan kalmaz sanırım
Karadeniz insanı zaten sevecen cana yakın olur herkesin geninde ama benim ki doğuştan bunun 2 katı olarak aşılanmış sanırım bana ,kendimi bildim bileli yüzüm gülüyor

Reel hayatta daha buradan daha enerjik neşeliyim ama burayada yazıylada olsa aktarmaya çalısıyorum olduğu kadarıyla yanımdaymıssınız gibi düşünüp aklıma geleni diyorum işte

Benim Karadenizli arkadaşlarım var deli oluyorlar biraz da sanırım

3. Dünya savaşının çıkması, bu forumda çiğdemi zirveden indirmekten daha olasıdır
Ben pes ettim.
Benim olduğum bir yerde her türlü olasılık vardır ve yüksektir reyiz merak etme sen
ama tabi merakla da bekleme @Çiğdem- in ne yapacağı belli olmaz benim geçtiğimi görürse hile yapabilir

Önlenilemez yükselişimin başlangıcı adeta.))

Benim olduğum bir yerde her türlü olasılık vardır ve yüksektir reyiz merak etme sen
ama tabi merakla da bekleme @Çiğdem- in ne yapacağı belli olmaz benim geçtiğimi görürse hile yapabilir
Ona da çare buldum reyiz mesaj konusunu sen açıcan ve çiğdemi çatır çatır çatlatacağız inş