Zirve kolay kolay değişmez bu konuda@gözlemci Benim prim ile zirveyi kapacakmış ama @xemrexxx o konuda uzman benim diyip almış@eskici @Forumdash @Harunnn60 @Yiğitt @destere
Oğlan yine pirimini sağlayıp bizden gitmiş forumda buna destek oluyorZirve kolay kolay değişmez bu konuda
Herkes @xemrexxx in seninle uğraşmasından keyif alıyor işteOğlan yine pirimini sağlayıp bizden gitmiş forumda buna destek oluyor
Hahah Aaa evet gerçi @destere bu hafta pek görünmeyerek o kendini kurtardı Emreden olan yine bana oldu
Adam işini biliyor sen hep tuzağa düşüyorsunHahah Aaa evet gerçi @destere bu hafta pek görünmeyerek o kendini kurtardı Emreden olan yine bana oldu
Gelip yine olmamış atacak...
Gelip yine olmamış atacak...
Forumun yıldız ismine algı operasyonu yaparsan cevabını sert alırsın.
''Prim nedir, nasıl yapılır?'' adlı çalışmamın, önlenilemez yükselişimin temellerini atışını kıskanıyorsun.)) O kadar çaresizsin ki, kıskançlığını sadece olmamış atmak gibi basit bir hareketle gösterebiliyorsun.)))Forumun yıldız ismine algı operasyonu yaparsan cevabını sert alırsın.
Yükseliş mi?''Prim nedir, nasıl yapılır?'' adlı çalışmamın, önlenilemez yükselişimin temellerini atışını kıskanıyorsun.)) O kadar çaresizsin ki, kıskançlığını sadece olmamış atmak gibi basit bir hareketle gösterebiliyorsun.)))
Avatarın gibi bakıyorum şu an sana.))Komik demekki.
Komik demekki.
Dün gözlemci, bugün de Billy Kane.Bu @Billy Kane niye gülüyor?
Gördün tabi yakışıklıyı.Avatarın gibi bakıyorum şu an sana.))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?