Zirve kolay kolay değişmez bu konuda@gözlemci Benim prim ile zirveyi kapacakmış ama @xemrexxx o konuda uzman benim diyip almış![]()
![]()
@eskici @Forumdash @Harunnn60 @Yiğitt @destere
Oğlan yine pirimini sağlayıp bizden gitmiş forumda buna destek oluyorZirve kolay kolay değişmez bu konuda![]()
Herkes @xemrexxx in seninle uğraşmasından keyif alıyor işteOğlan yine pirimini sağlayıp bizden gitmiş forumda buna destek oluyor![]()
![]()
![]()
Hahah Aaa evet gerçi @destere bu hafta pek görünmeyerek o kendini kurtardı Emreden olan yine bana oldu
Adam işini biliyor sen hep tuzağa düşüyorsunHahah Aaa evet gerçi @destere bu hafta pek görünmeyerek o kendini kurtardı Emreden olan yine bana oldu![]()
![]()
![]()
Gelip yine olmamış atacak...
Gelip yine olmamış atacak...
Forumun yıldız ismine algı operasyonu yaparsan cevabını sert alırsın.
''Prim nedir, nasıl yapılır?'' adlı çalışmamın, önlenilemez yükselişimin temellerini atışını kıskanıyorsun.)) O kadar çaresizsin ki, kıskançlığını sadece olmamış atmak gibi basit bir hareketle gösterebiliyorsun.)))Forumun yıldız ismine algı operasyonu yaparsan cevabını sert alırsın.![]()
Yükseliş mi?''Prim nedir, nasıl yapılır?'' adlı çalışmamın, önlenilemez yükselişimin temellerini atışını kıskanıyorsun.)) O kadar çaresizsin ki, kıskançlığını sadece olmamış atmak gibi basit bir hareketle gösterebiliyorsun.)))
Avatarın gibi bakıyorum şu an sana.))Komik demekki.
Komik demekki.
Dün gözlemci, bugün de Billy Kane.Bu @Billy Kane niye gülüyor?
Gördün tabi yakışıklıyı.Avatarın gibi bakıyorum şu an sana.))