Fragmanı görmüştüm youtube reklamında turuncu saçlı bi kız vardı evleneceği kocasını bilmiyordu falanya seni deden yaşında biri ile evlendirirlerse saf
Kız sonunda gözünü açtı görebiliyor.
Fragmanı görmüştüm youtube reklamında turuncu saçlı bi kız vardı evleneceği kocasını bilmiyordu falanya seni deden yaşında biri ile evlendirirlerse saf
Gözüne ne oldu. Görmeyen birine koca mı buldular hay AllahımKız sonunda gözünü açtı görebiliyor.ne yapsın garibim sevgilisini hiç görmemiş, sesini biliyor sadece.
Reytingleri hiç inandırıcı gelmiyor ihtiyar kusura bakmaGönül Dağı kendi başına yarışıyor..
Evet nerden bildin ?Gözüne ne oldu. Görmeyen birine koca mı buldular hay Allahım
Kaç bölüm izledin de bu yorumu yapıyorsun acaba?Reytingleri hiç inandırıcı gelmiyor ihtiyar kusura bakma
Gerek yok
Öyle dizilerde genel de olabilen şeylerEvet nerden bildin ?
Diziyi izlemeye gerek yok reytinglerini konuşmak içinKaç bölüm izledin de bu yorumu yapıyorsun acaba?
Koca bulmadılar ,Rıfat, Meryem'e aşık oldu.Gerek yok
Öyle dizilerde genel de olabilen şeyler
Diziyi izlemeye gerek yok reytinglerini konuşmak için
Vay bee görmediği bilmediği adama aşık olmuşKoca bulmadılar ,Rıfat, Meryem'e aşık oldu.
Önümüzdeki hafta görecek.Bakalım nasıl bir reaksiyon gösterecek ?Vay bee görmediği bilmediği adama aşık olmuş
Görmediği birine aşık olmuş ya babası yaşında olsaydı aşık olduğu kişiÖnümüzdeki hafta görecek.Bakalım nasıl bir reaksiyon gösterecek ?
40 gün oldu ve hala çok iyi gidiyor özellikle ABC1'de başladığı günden beri yüksek reytingler alıyor bence survivoru sevmeyen biz izleyen de bu kadar iyi reytingler beklemiyorduk.Gönül Dağı kendi başına yarışıyor..
Survivor da 40 gün oldu, yayınladığı günlerde oranları değişsede ilk 3 de kalmaya devam ediyor.
Ok,önümüzdeki hafta Rıfat ı görecek.Görmediği birine aşık olmuş ya babası yaşında olsaydı aşık olduğu kişi. Söylersin bana ne olduğunu merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?