19 Şubat 2015 Perşembe ABD Reytingleri

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
51,381
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
thumbnail_1424448432.jpg

Amerika'da Perşembe'nin reytingleri belli oldu.

The Big Bang Theory aldığı 4.4 reytingle bir kez daha günün en çok izlenen dizisi oldu.

Günün asıl merak edileni final yapan Two and a Half Men ve yeni başlayan The Odd Couple'ın alacağı reytinglerdi...

Efsane dizi Two and a Half Men 12. sezonuyla, pek beğenilmeyen finaliyle 3.1 reyting alarak ciddi bir yükselişle ekranlara veda etti.

Yeni dizi The Odd Couple ise yayınlandığı kuşağın avantajından çok iyi yararlanarak 3.1 reyting almayı başardı. Fakat dizinin bu oranları koruyup koruyamayacağı büyük merak konusu. Dizi için asıl sınav gelecek hafta...

ABC'nin drama kuşağı günün bir diğer başarılı üçlüsünü oluşturdu.

NBC'de Blacklist Perşembe gecelerini kurtaramamış gözüküyor. Dizinin hem kendi reytingleri düşüşte hem de öncesi ve sonrasındaki yapımların durumu kötü...

İşte günün sonuçları.

SaatKanalProgram18-49 RatingToplam izleyici
08:00CBSThe Big Bang Theory4.4/1517.17
ABCGrey's Anatomy2.5/88.07
FOXAmerican Idol2.1/78.87
NBCThe Slap0.8/3.93
CWThe Vampire Diaries0.7/11.41
08:30CBSThe Odd Couple - YENİ DİZİ3.1/1013.57
09:00ABCScandal3.2/99.53
CBSTwo and a Half Men - FİNAL3.1/913.2
NBCThe Blacklist1.7/57.49
FOXBackstrom0.9/33.51
CWReign0.4/11.03
10:00ABCHow To Get Away With Murder2.8/98.84
CBSElementary1.5/58.05
NBCAllegiance0.9/33.38

Hiç bu kadar yüksek beklemiyordum çok iyi başlamış The Odd Couple, umarım gelecek haftalarda da aynı oranlarla devam eder. tebrikler. :)

Hiç bu kadar yüksek beklemiyordum çok iyi başlamış The Odd Couple, umarım gelecek haftalarda da aynı oranlarla devam eder. tebrikler. :)
Benim tam tahmin ettiğim gibi geldi. 3.1 reyting aldatıcı olmasın yayınlandığı yer müthişti. Öncesinde reyting canavarı The Big Bang Theory, arkasında her ne kadar son dönemde çok düşse de bir zamanların rekortmeni Two and a Half Men'in finali. 2.9-3.2 arası bir şeyler bekliyordum 3.1 geldi. İyi tabii 3 üstünde başlaması ama The Millers da yanılmıyorsam TBBT sonrası 3.1 ile başlayıp sonralar baya düşmüştü ve bu sene yayından kaldırıldı. Sonraki haftalarda kesin düşecek ama umarım 2.5 üstünde kalmayı başarır. :)

HTGAWM güzel sonuçlar almış yine. Bolumu heyecanlar izlemeyi bekliyorum.:Z Bu hafta hafif Tempo düşmüş olabilir gibi.

CBS çok akillilik yapmış. The Odd Cuople sahane başlatmış. Bakacağım diyecektim ama 30 dk imiş. Muhtemelen komedidir. :ss

HTGAWM güzel sonuçlar almış yine. Bolumu heyecanlar izlemeyi bekliyorum.:Z Bu hafta hafif Tempo düşmüş olabilir gibi.

CBS çok akillilik yapmış. The Odd Cuople sahane başlatmış. Bakacağım diyecektim ama 30 dk imiş. Muhtemelen komedidir. :ss
Ben izledim The Odd Cuople'u, evet komedi ama 30 dk değil 20 dk'lık. :)