aman bişi olmaz koaly kolay kanallr en iddaalı işlerini koyamazlar çarşambaya reytingten çok para var işin içinde en çok reklam geliri olan dizi myPaşa gönlümde gelicek büyük ihtimal. My'nin büyük sınavları asıl başlıyor.
aman bişi olmaz koaly kolay kanallr en iddaalı işlerini koyamazlar çarşambaya reytingten çok para var işin içinde en çok reklam geliri olan dizi myPaşa gönlümde gelicek büyük ihtimal. My'nin büyük sınavları asıl başlıyor.
Küçük ağadan sonraaman bişi olmaz koaly kolay kanallr en iddaalı işlerini koyamazlar çarşambaya reytingten çok para var işin içinde en çok reklam geliri olan dizi my
yok panpa my den sonradır diğerleriKüçük ağadan sonramalum ab si 12 den aşşağı düşmüyor.
O nasıl oluyor panpayok panpa my den sonradır diğerlerireytingi düştükçe reklam geliri artıyor
konuları takip etmiyor musu nsenO nasıl oluyor panpa
İstanbul da felaket bir sis, karşıda ki apartmanı zor görüyorum o derece.bugün ülkede bişey mi oldu twittera bakıyorum da hep bu yorumlar;
>> taha fatih can ~ @tahafatihcan
hava tam kurtlar vadisi çekmelik.
> bejna ~ @bejnna
RT @vakurkarakter: Ülkenin hali Kurtlar Vadisi ortamı gibi, bir de sis çöktü,tam oldu..
>> Üç oda bir salon ~ @vakurkarakter
Ülkenin hali Kurtlar Vadisi ortamı gibi, bir de sis çöktü,tam oldu..
>> Hilmi Mert Tatoğlu ~ @Labarnaa
Ekli dosyayı görüntüle 33926
Kurtlar Vadisi karakterlerini nickimiz yapıp Kantır oynadığımız zamanları bu gece bi analım
bu da güzelmiş
şimdi anladım bende diyorum noluyoİstanbul da felaket bir sis, karşıda ki apartmanı zor görüyorum o derece.
Yok panpa farkı tims deyip çıkıyorum konudankonuları takip etmiyor musu nsen
Tönis.Sevdaluk reklam ah show ah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?