Olması gereken de bu zaten
ondan ondanmy sezonluk yükseliş evresini bu sene bu hafta yaşadı o kadar reklama pohpohlamaya dediğim gibi 0 reytinglik diziye yapsan 15 reytinge çıkarmy bırak 15 i 14 bile alamamış tabi ben kendi açımdan değerlendirdim biz yarın 13 küsür alsak ben şok yaşarım ama my için son yılların en yüksek reytingi
ab grubunda dizi kendi rekorunu kırmış doğal olarak
hee birde dün tv de ne vardı hiçbişey çarşamba boş arkadaş boş bakmayın my nin 2 haftadır yükseldiğine en büyük kozunu oynuyor tabi yükselecek ama sonrası fos yine düşecek 8-9 a
Anlaşıldı bu hafta Vadi 17 reytingi görür total de ab de de 13 alırız
Şu konuyu uplatmasanda kendi yorum konusuna yazsan.'muhtesem yüzyıl'a kızmayın,orada devlet bekası için kardes katli vacipti; simdi evlat bekası için devlet katli vacip hâle geldik..
pompyi buldum@destere @mrt-06 @sokak sanati
Şu konuyu uplatmasan da kendi yorum konusuna yazsan.
o değil de 2 haftadır kırılan ab rekorlarına rağmen @OzaN günün yorumunu yapmiyi .ssMy beklediğim gibi uçmuş, oranları harika cidden. Musti gücünü bir kez daha gösterdi.tebrikler.
Merhamet 4 haftadır düşüşte. Heşe ki şu son 2 hafta, my nin de etkisi var tabii ama konu da tükendi artık dizide. Durum üzerine çok yoğunlaşıyor senarist, belli ki konu bulamıyor. Ona rağmen yine fena sayılmaz ab'de. 😉
Zeytinlik kötü gitmiş. Kanal d pt-2'de de tutmaz diziyi, bitirir bence.
Kızılelma osman sınav'ın dı?uçacaktı zamanla
Doksanlar kötü baya, bitmeli artık. Miladı doldu.
Nerde eski forum, eski kırmızı renkli reyting yorumu. Nerde şimdi?o değil de 2 haftadır kırılan ab rekorlarına rağmen @OzaN günün yorumunu yapmiyi .ss
Biz de istiyoruz yapmasını ama vakti olmuyor..o değil de 2 haftadır kırılan ab rekorlarına rağmen @OzaN günün yorumunu yapmiyi .ss
neyse çok şey etmeyelimNerde eski forum, eski kırmızı renkli reyting yorumu. Nerde şimdi?
.ssBiz de istiyoruz yapmasını ama vakti olmuyor..
Reyting sistemi hep böyle, büyğk bi olay olur. Ertesi haftaya kadar ortalık yıkılır millet şöyle bi dönüş yapar. Bu dönüşte musti sayesinde. Tamam dünkü bölümde olmayabilir musti ams onun ölümünün yankıları sayesinde bu bölüm izleyici büyük miltarda eklenti yaptı reytinge.neyse çok şey etmeyelim
senin yoruma dönelim mynin dünkü reytingi musti ile alakalı değildi adamın bir tek bölümün ilk 8-9 dk sinde mektup okurken sesi duyuldudünkü bölümde tüm oyuncular döktürdü berrak bile ortalamasının üstüne çıktı5 oyuncu birden günün en çok konuşulan oyunlcları listesine girdiler twitterda
.ss
my nin bu sezonki normal reytingi total 9.5 ab 10Reyting sistemi hep böyle, büyğk bi olay olur. Ertesi haftaya kadar ortalık yıkılır millet şöyle bi dönüş yapar. Bu dönüşte musti sayesinde. Tamam dünkü bölümde olmayabilir musti ams onun ölümünün yankıları sayesinde bu bölüm izleyici büyük miltarda eklenti yaptı reytinge.
Haftaya bu oranlara yakın alır, sonra düşüş yaşar gittikçe.my nin bu sezonki normal reytingi total 9.5 ab 10o kadar düşeceğini sanmıyorum mart sonuna kadaryani oalyın pek musti ile ilgisi kalamyacak
bu haftada yüzde 5 ti etkisi sonuç ortadaHaftaya bu oranlara yakın alır, sonra düşüş yaşar gittikçe.çünkü musti etkisi hafifleyecektir.
😱 Yuh tüm bölüm onun üzerine kuruluydu. 😱bu haftada yüzde 5 ti etkisi sonuç ortada
Geçen bölümün etkisi %95 olduğu için, bu bölümün meyvesi değil yani o oranlarbu haftada yüzde 5 ti etkisi sonuç ortada
mehmet günsur ar mıydı yoktu😱 Yuh tüm bölüm onun üzerine kuruluydu. 😱
bak vadide poalt vurulumşş reytingleri o ka parlak değil o ka da önemli değil bu vurulmalar ölmelerGeçen bölümün etkisi %95 olduğu için, bu bölümün meyvesi değil yani o oranlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?