19 Şubat 2014 Çarşamba Reyting Sonuçları

My iki grupta da kopmuş Musti'min rüzgarıyla.
Ab'de 17ye dayanarak rekor kırmış tebrikler.

MY benim güzel ''Muhteşem'' dizim uçmuş vay be bu kadar beklemiyordum. TNS'de bu reytingleri almak büyük başarı... SBT'DE 20 reyting almış AB'de normal işte kaliteli dizileri AB Grubu tutuyor

ondan ondan
ne reklamıymış bu biz niye görmedik
star tv deki reklamı kastediyorsan starda da normalde tanıtımlar acun kendi reklamını kendi program aralarında yapıyor acunu çıokar starın 3 dizisi var onların da tabi tanıtımını yapacak

Anlaşıldı bu hafta Vadi 17 reytingi görür total de ab de de 13 alırız

nerden bu kanıya vardın panpa

'muhtesem yüzyıl'a kızmayın,orada devlet bekası için kardes katli vacipti; simdi evlat bekası için devlet katli vacip hâle geldik..

pompyi buldum
@destere @mrt-06 @sokak sanati

My beklediğim gibi uçmuş, oranları harika cidden. Musti gücünü bir kez daha gösterdi.
tebrikler.

Merhamet 4 haftadır düşüşte. Heşe ki şu son 2 hafta, my nin de etkisi var tabii ama konu da tükendi artık dizide. Durum üzerine çok yoğunlaşıyor senarist, belli ki konu bulamıyor. Ona rağmen yine fena sayılmaz ab'de. 😉

Zeytinlik kötü gitmiş. Kanal d pt-2'de de tutmaz diziyi, bitirir bence.

Kızılelma osman sınav'ın dı?
uçacaktı zamanla

Doksanlar kötü baya, bitmeli artık. Miladı doldu.

o değil de 2 haftadır kırılan ab rekorlarına rağmen @OzaN günün yorumunu yapmiyi .ss

Nerde eski forum, eski kırmızı renkli reyting yorumu. Nerde şimdi?
neyse çok şey etmeyelim

senin yoruma dönelim mynin dünkü reytingi musti ile alakalı değildi adamın bir tek bölümün ilk 8-9 dk sinde mektup okurken sesi duyuldu
dünkü bölümde tüm oyuncular döktürdü berrak bile ortalamasının üstüne çıktı
5 oyuncu birden günün en çok konuşulan oyunlcları listesine girdiler twitterda

Biz de istiyoruz yapmasını ama vakti olmuyor..
.ss

Reyting sistemi hep böyle, büyğk bi olay olur. Ertesi haftaya kadar ortalık yıkılır millet şöyle bi dönüş yapar. Bu dönüşte musti sayesinde. Tamam dünkü bölümde olmayabilir musti ams onun ölümünün yankıları sayesinde bu bölüm izleyici büyük miltarda eklenti yaptı reytinge.

my nin bu sezonki normal reytingi total 9.5 ab 10
o kadar düşeceğini sanmıyorum mart sonuna kadar
yani oalyın pek musti ile ilgisi kalamyacak

my nin bu sezonki normal reytingi total 9.5 ab 10
o kadar düşeceğini sanmıyorum mart sonuna kadar
yani oalyın pek musti ile ilgisi kalamyacak
Haftaya bu oranlara yakın alır, sonra düşüş yaşar gittikçe.
çünkü musti etkisi hafifleyecektir.

😱 Yuh tüm bölüm onun üzerine kuruluydu. 😱
mehmet günsur ar mıydı yoktu
nur fettahoğlnun tolga sarıtaşın meltem cumbulun selen öztürkün yerine musti mi oynadı

Geçen bölümün etkisi %95 olduğu için, bu bölümün meyvesi değil yani o oranlar
bak vadide poalt vurulumşş reytingleri o ka parlak değil o ka da önemli değil bu vurulmalar ölmeler
önemli olan o acıyı,duyguyu seyiriciye yansıtmak my de bunu en iyi şekilde yapiyi