19 Şubat 2014 Çarşamba Reyting Sonuçları

Dev dizimizden dev reyting tebrikler Muhteşem Yüzyıl.Az yorum yapıp çok göz dolduruyorsun.

Zeytinlik zeytincik falan olmuş.Ölmüş ağlayanı yok.

Merhamet idare eder gitmiş.
Gün sürprizlerle devam edip Çocuklar duymasın 2. bölümyle fena artmış.

Fatih Portakal baya iyi.Totali reyting olarak normal ama sıralama oalrak fena iyi.

Büyük Risk iyi gitmiş.

Reytingleri silip süpürmüş Muhteşem Yzüyıl ve 5'i geçen dizi kalmamış ortalıkta.

Tebrikler Muhteşem Yüzyıl. Sevdaluk yayınlanmadığı için böyle rahat yükseldi. Ama haftaya imkansız bu oranlar bakın Sevdaluk gelince nasıl tepetaklak olacak

Haftaya Muhteşem yüzyıl düşerse bunun tek sorumlusu Sevdaluk olacaktır
Çünkü kitlemiz kaliteli ve Çarşamba günü için en kaliteliye gelmiş izleyici, ama haftaya biz kapacağız yine
yok artık my deki bölümü bilmesek yiyicez bu lafı

Dün bölüm istediğim gibi değil diyordun ama
Valla onu bunu bilmem Muhteşem yüzyıl eğer haftaya AB grubunda 16,83 almazsa faili meçhul Sevdaluktur
üstün açık uyuma diyorum hep milletin ayakları üşütür ayakalrı açıkta kalınca senin mantığın

bu reytinglerdeki başarı my nin olduğu kadar senin de başarın aylarca my nin o kadar çok reklamını yaptın ki sonunda da muradına erdin @xemrexxx tebrikler panpa yılın en iyi my reklamını yapan kişi ödülene laik görüldün

estağfurullah panpa my en çok haber olan dizi ben de o haberleri foruma taşıyorum sadece
my yi yükselten kendisi sonunda 2 bölümdür menapozlu teyzemizi bir kenara atıp tüm oyuncuları öne çıkardı dizi sonuç ortada

sezonun ab grubunda en fazla reytingi alan my yi GÖNÜLDEN tebrik ederim bu sene bu rekoru hiçbir yapım geçemez