Yahu Sevdaluk 00:08'de başladıSevdaluk izliyicileri toplandi!
Katılmıyorum@ELETRMEN1: #sevdaluk ilk yayınladığı bölümlerdeki senaryo tadı kalitesi yok oyunculuklar diziyi izletmeyi hak ettiriyor Seyirci ilgisi %60 düştü @denizz19
cem yılmaz ın ışıklı esprisi geldi aklımaHadi Sevdaluk gece tekrarından çok umudum yok da en azından bir ışık
kapadım tv yi
Bi daha aç izle süper ya hadi hatrım varsakapadım tv yi
erdal özyağcılar elveda rumelidekinden kötü gibiSevdaluk izliyorum ya, oh miisss
Bırak izlemesin melunBi daha aç izle süper ya hadi hatrım varsa
Elveda Rumeli'yi ben zamanında baştan sona kadar izlemiştim,tabi o zamanlar bilgisayarım olmadığından tekrarlarını izleyemiyordum.Şimdi geceleri tekrarlarını izleyince eski günleri yad ediyorum ne diziymiş bee efsaneymiş o müzikler beni benden alıyor.Bu zamana kadar izlediğim dizilerin ilk 5'ine girer.erdal özyağcılar elveda rumelidekinden kötü gibi
Dur devam et reklamdan sonra bölüm yorumu bekliyorum nasılsa burdasınerdal özyağcılar elveda rumelidekinden kötü gibi
bnm listemde 2. ya da 3. dür 1.belli zartenElveda Rumeli'yi ben zamanında baştan sona kadar izlemiştim,tabi o zamanlar bilgisayarım olmadığından tekrarlarını izleyemiyordum.Şimdi geceleri tekrarlarını izleyince eski günleri yad ediyorum ne diziymiş bee efsaneymiş o müzikler beni benden alıyor.Bu zamana kadar izlediğim dizilerin ilk 5'ine girer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?