19 Şubat 2012 Pazar Reyting Sonuçları

Bu Pazar Gecesi Ne İzlediniz ?

• Umutsuz Ev Kadınları (Kanal D)

Oy: 6 28.6%
  • Havada Ölüm - Y.S. (Kanal D)

Oy: 1 4.8%
  • O Ses Türkiye (Show)

Oy: 11 52.4%
  • Zırhlı Kuvvetler - Y.S. (Star)

Oy: 2 9.5%
  • Behzat Ç. (Star)

Oy: 6 28.6%
  • Al Yazmalım (ATV)

Oy: 3 14.3%
  • Kim Milyoner Olmak İster (ATV)

Oy: 3 14.3%
  • Araf Zamanı (FOX)

• Arka Sıradakiler (TNT)

Oy: 2 9.5%
  • Farklı Desenler (STV)

Oy: 0 0.0%
  • Diğer (Lütfen Belirtin)

• TV İzlemedim

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    21
  • Anket kapatılmış .
Finalinde O Ses Türkiye'nin bu kadar yükseleceğini düşünmüyordum, şaşırttı beni. Yalnız ben O Ses Türkiye'nin bitmesine üzüldüm, artık haftanın 4 günü Yetenek Sizsiniz'e maruz kalacağız.

O Ses Türkiye "Unutulmayanlar" altında birkaç hafta daha gider gibi

Bence çok iyi reyting alamaz bu hareketle, bana hemen Yetenek Sizsiniz'e bağlar gibi geliyor.
Bu arada hoş geldin, hemen okula gittin sanıp üzülmüştüm.

survivor gelior ama kadro çok kötü tutmuycak gibi acunn klasigi dün program sonunda acunn.com reklamini yapti

En Çok izlenilen dizileri sayfasına koymu M.yüzyıl Ö.B.G.Z Fatma Gülün Su Çu Ne Fragmanlari acun dan kurtulus yok hababam uzay tutmiycagi kesin gözle bakiyorum Suskunlar Tutacaktır

Survivor hemen başlamaz herhalde, Acun önce Yetenek Sizsiniz'i bitirir.

Acun'un bir yılda ekranda olmadığı kaç hafta var acaba, bir program bitiyor, diğeri başlıyor, hiç kendisini özleyemiyoruz.

ya su yetenekı ızlemeyın dıyoruz. Bı hafta ızlenmese tekrar bı gune dusururler. Show yazın doktorlar kısın acun oluyor

Oses finali bile birinci olamadı. Osesin unutulmayan diye bişey komik olur bu yarısmanin neyi unutulmayacak. iki sonra herkes birinciyi unutacak ... en fazla saba tumere çıkar okadar

ya su yetenekı ızlemeyın dıyoruz. Bı hafta ızlenmese tekrar bı gune dusururler. Show yazın doktorlar kısın acun oluyor

hacı çarsamba günü m.yüzyıl fark atiyor y.sizsinize

yeteneksizsiniz hep yeniliyor

Çünkü Karsısında Lale Devri iffet Şevkat Tepe Yok

M.Yüzyıl Var A/B Grubu'na Dikkat Et

Oses daha önce nasıl yayınlanıyor bilemiyorum ama dün 48dakika yayını hiç kesmıedı . buna rağmen finali birinci olmadı...
))) komik bir durum..

atv alyazmalımdaki ısrarı gözlerimi yasartıyor.. üstelik ay yapımın atv de tutan dizisi yok. Beren ve kıvancın oynadığı dozıleri kanal d ye ise yaramaz dızılerıı riskli işlerini atv ye
)))))) ay yapımın atv yi esir aldı herhal

bide başrolde aşkı transfer etmeleri çok komik oldu. bari ise yaramaz al yazılımı kaldırıp o diziyi koyun daha mantıklı..

UEK bu hafta total i kil payi kapmis, AB yi kaybetmis ama haftaya rakipsiz bir sekilde zirvede olacaktir.

O ses türkiye finaliyle iki grubtada baya yükselerek AB de zirveyi kapti.

STV de yayinlanan Farkli Desenler STV ortalamasinin cok üstünde.

Behzat C. Bu hafta iki grubtada düsmüs bunda o ses türkiye nin etkisi var.

Avrupa Avrupa yükselisine bu haftada devam etmis Dizi AB de 20. Olmus.

Araf zamani AB de kötü durumda olsada total de yetecek reytingi almis.

Al yazmalim ne yapsa olmuyor bence hemen final yapmali.

A/B Grubunda İlk 30a Haberden Sonra 29:Olan Lale Devri Tekrari sokabilmiş Fox

yine behzat Ç. her ki grupta birinciliği açık farkla almış..

umutsuz ev kadınları ikincilikte ..
o ses türkiye sürpriz bir şekilde üçüncülüğe çıkmış.. bu proğramın asıl yeri 55. cilik olmalı..

arka sıradakiler gecesiydi dün yine.Yepyeni öğrencilerin diziye dahil olmasıyla da dizim daha da heyecanlandı .acaba gamze nin peşindeki gizemli kişi kim?Tüm herşeye ve bu reytinglerin adilsizliğine rağmen ölümüne arka sıradakiler...

o ses oranlarını baya arttırmış finaliyle farklı desenler çok iyi oranlar almış stv adına

O ses turkiye izledim gelcek hafta umutsuz ev kadinlarinin reytingleri bence yukselme olur.

Tebrikler Avrupa Avrupa..

[TABLE="class: cms_table_gridtable"]
[TR="class: cms_table_oddRow, bgcolor: #ffffff"]
[TD]20[/TD]
[TD]AVRUPA AVRUPA[/TD]
[TD]TRT 1[/TD]
[TD]19:50:41[/TD]
[TD]21:35:48[/TD]
[TD]01:26:09[/TD]
[TD]3,15[/TD]
[TD]7,43[/TD]
[/TR]