+18

+18 bölümü olmalımıdır?

• Evet

Oy: 12 66.7%
  • Hayır

Oy: 6 33.3%

• Kullanılan toplam oy
    18
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar +18 olduğuna bakmayın çok da +18 şeyler olmayacak aslında her gün hepinizin her yerde gördüğü tarzlardan şeyler olacak
Türkiye'de küfürlerin daha çok çocuklar tarafından edildiği düşünülürse -18 daha bile uygun olur

Konularda bir kelimeyi silip küfürü yazarlarsa

Bizim mahallede bir çocuk var 9-10 yaşlarında çocuk bi küfürler ediyor yanında ben onun öğrencisi olurum

Diyor senin bilmem birini elektrik direğine bağlayıp ... anladınız siz onu biraz yumuşattım lafı

katılıyorum biz bu forumlardaki engellemeler yüzünden mahalle kültüründen uzak kalıyoruz böyle bölümlere ihtiyaç var

@17'de yazılmış bence bunlar da yasak olmalı yorumlarda
s.ktr git

Olmasin! Forumun kalitesini düsürtmesin diye olmazsin. Uygun degil FavoriForumum'da..

Olmasin! Forumun kalitesini düsürtmesin diye olmazsin. Uygun degil FavoriForumum'da..

bu sözü sana yakıştıramadım, niye foruma yakışmasın forumdaki arkadaşlarımın hepside sözünü lafını konuşmasını ölçüp tartarak söyleyen kişiler.. onlar aşırıya kaçmayacağını bilir sizinki işin kolayına kaçmak oluyor yasaklarla götürmeye çalışıyorsunuz.. zamanında bir rektör şöyle demişti : şu öğrenciler olmasa üniversiteleri ne güzel idare ederdik

forumda konuşanlar olmasa forumu yönetmek kolayda asıl iş forumdakilerin özgürce konuşmasını sağlamaktır bana göre ..

Neden yakistiramadin anlamadim açikcasi. Bu forumda 18 altinda üyeler de var. Dogru seyler paylasilacaksa olabilir, bana bir sakincasi yok fakat öyle küfürlü, açik resimli seyler felan paylasilacaksa olmasin.

Dedigim gibi dogru ve dürüst seyler paylasilacaksa olsun, ama uygun olmayan seyler paylasilacaksa olmasin.

forumda 18 altında üyeler var.. ama o üyelerin hangi sitelere girdiğinden haberimiz varmı biz burda lan demeye korkuyoruz bahsettiğin 18 altı üyeler sokaklarda birbirlerinin yedi ceddini kalaylıyor..

zaten ozan adminin dediği gibi olmalı küfürlü ve açık resim değil amaç en azından mizah dergilerindeki karikatürleri vebenzeri şeyleri paylaşmak ..
küfüre ben herkesten çok karşıyım kimsede küfürün serbest olmasını savunmaz..+18 denince niye aklınıza en aşırısı geliyorki...

+18 yer açalım deniliyor ama sansürlensin diyor çok anlamsız bir durum..

Süper 5'li için (cevaa - besalet - xdragxx - orçun_22 - cenation) olması gerek bu bölüm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...