Konularda bir kelimeyi silip küfürü yazarlarsaArkadaşlar +18 olduğuna bakmayın çok da +18 şeyler olmayacak aslında her gün hepinizin her yerde gördüğü tarzlardan şeyler olacakTürkiye'de küfürlerin daha çok çocuklar tarafından edildiği düşünülürse -18 daha bile uygun olur
Arkadaşlar +18 olduğuna bakmayın çok da +18 şeyler olmayacak aslında her gün hepinizin her yerde gördüğü tarzlardan şeyler olacakTürkiye'de küfürlerin daha çok çocuklar tarafından edildiği düşünülürse -18 daha bile uygun olur
Alt bölüm olacak
Bizim mahallede bir çocuk var 9-10 yaşlarında çocuk bi küfürler ediyor yanında ben onun öğrencisi olurum
Diyor senin bilmem birini elektrik direğine bağlayıp ... anladınız siz onu biraz yumuşattım lafı
Konularda bir kelimeyi silip küfürü yazarlarsa
O konuda sadece resimde küfür olacak mesajlar küfürsüz olacakkatılıyorum biz bu forumlardaki engellemeler yüzünden mahalle kültüründen uzak kalıyoruz böyle bölümlere ihtiyaç var
katılıyorum biz bu forumlardaki engellemeler yüzünden mahalle kültüründen uzak kalıyoruz böyle bölümlere ihtiyaç var
Ne demek istediğini anlamadım.
@17'de yazılmış bence bunlar da yasak olmalı yorumlarda
s.ktr git
Olmasin! Forumun kalitesini düsürtmesin diye olmazsin. Uygun degil FavoriForumum'da..
bu sözü sana yakıştıramadım, niye foruma yakışmasın forumdaki arkadaşlarımın hepside sözünü lafını konuşmasını ölçüp tartarak söyleyen kişiler.. onlar aşırıya kaçmayacağını bilir sizinki işin kolayına kaçmak oluyor yasaklarla götürmeye çalışıyorsunuz.. zamanında bir rektör şöyle demişti : şu öğrenciler olmasa üniversiteleri ne güzel idare ederdik
forumda konuşanlar olmasa forumu yönetmek kolayda asıl iş forumdakilerin özgürce konuşmasını sağlamaktır bana göre ..
Neden yakistiramadin anlamadim açikcasi. Bu forumda 18 altinda üyeler de var. Dogru seyler paylasilacaksa olabilir, bana bir sakincasi yok fakat öyle küfürlü, açik resimli seyler felan paylasilacaksa olmasin.
Dedigim gibi dogru ve dürüst seyler paylasilacaksa olsun, ama uygun olmayan seyler paylasilacaksa olmasin.
Süper 5'li için (cevaa - besalet - xdragxx - orçun_22 - cenation) olması gerek bu bölüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?