+18

+18 bölümü olmalımıdır?

• Evet

Oy: 12 66.7%
  • Hayır

Oy: 6 33.3%

• Kullanılan toplam oy
    18
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

primavera

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
527
Puanı
234
Arkadaşlar sizce abartıya kaçmadan paylaşımların yapılabileceği bir +18 bölümü olmalımıdır bu şekilde en küçük bir karikatür paylaşımı bile siliniyor :)

edit:aşırıya kaçmadan küfür, cinsellik, korku paylaşımları yapılabilmesi için :D

Son düzenleme:
olmalı olmalı bence mutlaka olması gereken bir bölüm:)

İçerik hakkında daha çok bilgilendirseydin bana anlattığın gibi. Normalde yasak olan küfür vb içeren resimlerin paylaşılabileceği bir bölüm burada anlatılmak istenen bölüm. :)

İçerik hakkında daha çok bilgilendirseydin bana anlattığın gibi. Normalde yasak olan küfür vb içeren resimlerin paylaşılabileceği bir bölüm burada anlatılmak istenen bölüm. :)

küfüre karşıyım: +18 denince ben başka anladım küfür varsa ben yokum:)

tamam yaptım açıklamamı :D

tamam yaptım açıklamamı :D

aşırıya kaçmadan birbirimizemi küfredeceğiz yoksa küfürlü bir karikatürümü paylaşacağız aşırıya kaçmadan birbirimize küfredeceksek ben kabul etmiyorum benim repertuarım pek geniş değil bu konuda:)))

hacı sen küçüksün giremezsin zaten :F yani girmemelisin :T:

aşırıya kaçmadan birbirimizemi küfredeceğiz yoksa küfürlü bir karikatürümü paylaşacağız aşırıya kaçmadan birbirimize küfredeceksek ben kabul etmiyorum benim repertuarım pek geniş değil bu konuda:)))

Karikatür tabii ki birbirine küfür etmek hiçbir şekilde forum kurallarına uygun olamaz. :):)

Karikatür tabii ki birbirine küfür etmek hiçbir şekilde forum kurallarına uygun olamaz. :):)

tamamdır o halde kesinlikle olması lazım bu bölümün... özellile yiğit özgüre ait çok güzel karikatürler var:)

bence bu bölüm olmasın çizmeyi aşar bunlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...