aa evet zorlama oynuyor birazÖzge baya pörsümüş dimi @Harunnn60 Kiraz Mevsiminde baya güzeldi.
Twitter'da da herkes Asuman'a sinir oluyor, noldu ki taktılar bu kadar kıza.aa evet zorlama oynuyor biraz
ama şu asumana büyük tepki var youtube yorumlarının hepsinde asuman çıkmazsa bırakacam diyenler var diziyi@Yiğitt
Her bölüm bir gcıklık yapıyor 3.bölümde yaptığı bardağı taşırdıTwitter'da da herkes Asuman'a sinir oluyor, noldu ki taktılar bu kadar kıza.
Dün bende baktım hiç o kahkül yakışmamış bu bir.Özge baya pörsümüş dimi @Harunnn60 Kiraz Mevsiminde baya güzeldi.
Dün bende baktım hiç o kahkül yakışmamış bu bir.İkincisi gülerken filan kırpışıyor böyle sanki yüzü.
Kiraz Mevsiminde taş gibiydi. Bu dizi yaramadı bence kıza.@Çiğdem-
Gayet güzel ayoll 2 ve 3 bölümlerde tam bir drama dönüşüyor şu çocuk ağırlıklı gidiyor dizi sahneleri çok duygusal
ben izlemiyorum özge gürelin başrol olduğu dizileri izleyecek ka düşmedikAma leş bi dizi hepinizin kabulu olsun bu söz
bunu da biz ünlü yaptık
Drama Kralı ben ki dünkü bölümde göremedim(hissedemedim bile) drama filan sonlara doğrumuydu?
Hayır en kötüsü bu oğlan için izlemekben izlemiyorum özge gürelin başrol olduğu dizileri izleyecek ka düşmedik
bunu da biz ünlü yaptıkizle bu sahneyi @destere nin 10 gün psikolojisi bozulmuştu
ne alakası var alihan bu yaşta senin çağatay gibi 25 tanesini cebinden çıkarır oyunculuktaDrama Kralı ben ki dünkü bölümde göremedim(hissedemedim bile) drama filan sonlara doğrumuydu?
Hayır en kötüsü bu oğlan için izlemek
O kim?ne alakası var alihan bu yaşta senin çağatay gibi 25 tanesini cebinden çıkarır oyunculukta
Drama Kralı ben ki dünkü bölümde göremedim(hissedemedim bile) drama filan sonlara doğrumuydu?
Hayır en kötüsü bu oğlan için izlemek
dünkü bölüm baştan sona dramdı bee sen keyif almak için değil kıskanarak izlemişsin kesin rakip dizilerden geldin ajan olarakne alakası var alihan bu yaşta senin çağatay gibi 25 tanesini cebinden çıkarır oyunculukta
aaaaaa bu çocuk kösemdeki çocukmuş 😱😱😱ben izlemiyorum özge gürelin başrol olduğu dizileri izleyecek ka düşmedik
bunu da biz ünlü yaptıkizle bu sahneyi @destere nin 10 gün psikolojisi bozulmuştu
kız izledin mi sahneyi biraz ağlasanaaaaaaa bu çocuk kösemdeki çocukmuş 😱😱😱
hhaha baktım ben bu sahneyi zaten izlemiş çocuğa pek ısınamamıstım dolunayda daha cici göründü gözümekız izledin mi sahneyi biraz ağlasana
büyümüş halini de boran kuzum oynamıştı ikisini de biz ünlü yaptık kıymetimizi bil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?