18 Ocak 2026 Pazar Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Teşkilat - 165. Bölüm | TRT 1

• Sahtekarlar - 14. Bölüm | NOW

• Kim Milyoner Olmak İster? | ATV

• MasterChef Türkiye All Star Altın Kupa | TV8

• Beyaz'la Joker | Kanal D

• Diğer (Lütfen Belirtiniz)

• TV İzlemeyeceğim/İzlemedim

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

mesmeso

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
11,898
Puanı
1,060
dsp9nwk.png

1768817990307.png

1715241908945-png.126797

Sahtekarlar'ıma tabii. Artış sürer inşallah. ❤️

Alanyaspor - Fenerbahçe (İlk yarısı)
Teşkilat

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam
Sahtekarlar'ım 4.34'e düşmüş. Haftaya toparlarız inşallah. :bhr:
Teşkilat 7.99'a yükselmiş. Tebrikler.

Master torpil şef nolmuş :A
ABC'de Sahtekarları geçmiş
------

Teşkilat maçtan dolayı etkilenir dedim ama kayıp yok gayet iyi.Yinede diziyi izlemeyi bıraktım fragmanlardan takip ediyorum.
Sahtekarlar genel olarak sevilmesine rağmen kayıp yaşamış.Özellikle AB grubunun bu kadar geride olması çok garip geliyor.

• Güldürdün
Reactions: xemrexxx
Beyaz Joker izledim. Haftaya konuk olacak. Yükselir muhtemelen. Sahtekarlar o da internetten izleyeceğim bu gün

Fazla dillendirilmese de Sahtekarlar kendi çapında sezonun hayal kırıklıklarından biri oldu. Yargı kadar büyük etki yaratamayacağı belliydi ama Teşkilat hariç alternatifin olmadığı günde en azından 5-6 bandını görebilmeliydi. Daha önce Bahar'a geçen hafta Beyaz'a şimdi de Masterchef'e geçilmiş demek ki daha güçlü bir alternatif gelse ikincilik koltuğundan olma ihtimali yüksek.

Rüya Gibi'nin ilk haftalardaki reytinglerine dönebilmesi için pazar en uygun gün ve izleyici tamamen kaçmadıysa (zirve yarışına dahil olamasa bile) en azından rekabete biraz daha heyecan getirebilir umarım.

Joker geçen haftaki sürpriz ikinciliğinden sonra düşüşe geçmiş ama Çifte Milyon'un aksine ilk 10'a girebilmesi yeterli. Kanal D bu sezon dizilerinden yüksek verim aldığı için pazarı görece sönük geçirmeyi kafasına takmayacaktır.

• Beğendim
Reactions: 12.Adam