18 Ocak 2015 Pazar Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bully
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gönül İşleri neden kötü gidiyor ya.
Dünkü bölüm bence çokta iyiydi. Son zamanların en güzel bölümüydü ama reytinglere yansımamış.

Şeref Meselesi ve O Hayat Benim geç saatte bitmiş. Reytinglerinin bu kadar yüksek olması normal bence. Kanal D Şeref Meselesi'ni uzatarak mantıklı davranmış diyelim o zaman.

En Sevdiğim Üç Şarkı'yı, Nihat Doğan'ın gözyaşları bile kurtaramamış. Atv yine müzik programı tutturamadı. Geçmiş olsun.

OHB ve Seref Meselesi ne tebrikler.
BBEB Total de 6 ratingi gecerek rekor kirmis tebrikler.
Yetenek Sizsiniz aksam 2.turu ile heyecanliydi oysa ki niye boyle dusmus anlamadim.

Bu benim tarzın super bir yarışma gibi atv gitmiş bu adamlara gecen sene velihattan ders almamış gibi en sevdiğim uç şarkı gibi dandik bir yarışmaya onay vermiş . nihat doğanı seven yok. Çıktığı programlara reyting alıyor ne saçmalayacak diye bakıyorlar

Gönül islerinin senaryosu bu kadar iyi bir dizi ama konusu u kadar. Şeref meselesi iki gün üst üste yayınlanarak tebrigi hakediyor)) ufak bir reyting artışı diziyi kurtarıyor

ilker show 😱
@denizz19 izleyemedikçe şeref meselesi coşuyor
deniz gönül işlerine de başla sonra bırak
Ben zaten yayınlandıktan sonra izliyorum benle ne ilgisi var en başından beri netten seyrediyorum totoş

Şeref Meselesi gerçekten durdu durdu bir anda patladı helal olsun.

Son düzenleme:
Şeref Meselesi sonuna kadar bu reytingleri hak ediyor.Gönül İşleri o aradan çok kötü etkilendi.

şeref meselesi iyi gitmiş tebrikler