Polat Şaşmaz
Favori Üye
tecavüz mü oldu dilayı sildim artık
Azer kimse tecavüzcü Coşkundan beter, her bölüm birine tecavüz ediyor.
Mahoni geçen sene 1 bölümünde tecavüz olan Fatmagüle tecavüz dizisi diyip duruyordu, maşallah Starda diye İffet de izledi, Dila da.
tecavüz mü oldu dilayı sildim artık
Fatmagül'e çevirmişler diziyi...
vadi o bölümü harika ötesiydi ya 18 reyting almıştık frenlemelere rağmen evdekilere ne ağlatmıştı mamoş cenazesi şimdi youtube dan izlicem dayanamadım
3 hafta aradan sonra Dila Hanım'ı izleyeyim dedim ve Azer, Fatma'ya tecavüz etti. İğrençlik resmen Azer sevdiğine nasıl bunu yapar. Bu da yapılır mı yahu Azer'den beklemezdim.
Dila Hanım benim için bitmiştir. Daha da zor izlerim.
- - - Ekleme - - -
İğrendim resmen diziden bu nedir yahu.
Azer Fatma'ya nasıl bunu yapar!
Nuran Devres geçen haftadan beridir var..Bu hafta gelmemiş...Geçen hafta Yeşim'in fitne bakişlarindan anlamiştim.Bu bölüm gene iyi..Evet @beyazsoy söz sizdebeyazsoy sence Huzur Sokagi yarin zirvede yer alir mi? Nuran Devres katkisi çok belli oldu bence
Nuran Devres geçen haftadan beridir var..Bu hafta gelmemiş...Geçen hafta Yeşim'in fitne bakişlarindan anlamiştim.Bu bölüm gene iyi..Evet @beyazsoy söz sizde
beyazsoy sence Huzur Sokagi yarin zirvede yer alir mi? Nuran Devres katkisi çok belli oldu bence
Önceki haftalara göre göre iyileşme var gibi.Ama tatmin edici değil.Az biraz daha Yeşim'e rol verilmeli entrikaya yer verilmeli
Sence nasil oldu Nuran Hanim'in katkisi diziye bir Huzur Sokagi izleyicisi olarak?
Huzur Sokağı'na yeni bi kız girdi şuan..Şükran'ın üvey kız gardaşi olma yolunda gibi 😕
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?