18 Ocak 2013 Cuma Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Azer kimse tecavüzcü Coşkundan beter, her bölüm birine tecavüz ediyor.

Mahoni geçen sene 1 bölümünde tecavüz olan Fatmagüle tecavüz dizisi diyip duruyordu, maşallah Starda diye İffet de izledi, Dila da.

tecavüz mü oldu dilayı sildim artık

Evet aga bu seferki bildiğin tecavüz. Hem de hiç beklemediğim biri. Azer sevdiği kıza tecavüz etti. Ben de sildim Dila'yı defterden...

- - - Ekleme - - -

Bu Azer'in ilk tecavüzü. Bundan önce böyle bir şey yapmamıştı. Ondan şaşkınım zaten...

Dizide başka tecavüz olmadı yahu.

Nerden duyuyorsunuz tecavüz diye abartmayın bir şeyi.

Bu dizide şimdiye kadarki ""ilk"" tecavüz sahnesiydi...

vadi o bölümü harika ötesiydi ya 18 reyting almıştık frenlemelere rağmen evdekilere ne ağlatmıştı mamoş cenazesi şimdi youtube dan izlicem dayanamadım

Bende net olsa aga direkt vadinin dünkü bölümünü telefona atarım.174.bölümü ayarladım okulda boş vakitte bakıyom 100 kez baktım ezberledim resmen aga.istersen sana söyliyeyim sende atarsın vadinin sahnelerini atarsın telefonuna aga.

azer kızın yanında "gül" görmüşse dizileri karıştırmış olabilir
)))))))))))))

beyazsoy sence Huzur Sokagi yarin zirvede yer alir mi? Nuran Devres katkisi çok belli oldu bence

beyazsoy sence Huzur Sokagi yarin zirvede yer alir mi? Nuran Devres katkisi çok belli oldu bence
Nuran Devres geçen haftadan beridir var..Bu hafta gelmemiş...Geçen hafta Yeşim'in fitne bakişlarindan anlamiştim.Bu bölüm gene iyi..Evet @beyazsoy söz sizde

Nuran Devres geçen haftadan beridir var..Bu hafta gelmemiş...Geçen hafta Yeşim'in fitne bakişlarindan anlamiştim.Bu bölüm gene iyi..Evet @beyazsoy söz sizde

Sence nasil oldu Nuran Hanim'in katkisi diziye bir Huzur Sokagi izleyicisi olarak?

huzuru izlemiyorum ama dizi derli toplu olmuş ama dizinin ruhuna okumuşlar. artık totalde liderliği alması imkansız ama ab de bu hafta olmazsada ilerde alabilir. diziyi nuran devres toparlamış belli artık reyting düşüşü olmaz ilerleyen haftlarda ab de birinciliği alacaktır.

Sence nasil oldu Nuran Hanim'in katkisi diziye bir Huzur Sokagi izleyicisi olarak?
Önceki haftalara göre göre iyileşme var gibi.Ama tatmin edici değil.Az biraz daha Yeşim'e rol verilmeli entrikaya yer verilmeli
Olmadı Şükran'nin nişanlacaği oğlan Şükran'a tecavüz bile etsin
Geçenki bölümlerde sulanmişti kıza izlediysen bilirsin zaten...

21:45 - 22:00 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) KANALD: 10.94 , 2) ATV: 6.91 , 3) STAR: 6.77 , 4) TRT1: 2.86 , 5) FOX: 2.05

Harem reklamdır, o ara reklama giriyor genelde

Huzur sokağı bugün iyi iş çıkarıyor

22:00 - 22:15 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) KANALD: 10.8 , 2) ATV: 7.54 , 3) STAR: 7.08 , 4) TRT1: 2.83 , 5) FOX: 2.39

Arkadaşlar bu Yaparım bilirsin eldeki bölümler bittikten sonra kaldırılmıyacak mı altta başvurularınız için show tv comtrye girin filan yazıyo

- - - Ekleme - - -

Arkadaşlar bu Yaparım bilirsin eldeki bölümler bittikten sonra kaldırılmıyacak mı altta başvurularınız için show tv comtrye girin filan yazıyo