18 Mayıs 2013 Cumartesi Reyting Sonuçları

Survivor bu hafta iki grupta da düşüş yaşadı.

Şefkat Tepe,iyi olduğu totalde düşüş,kötü olduğu ab grubunda ise büyük bir yükseliş kazandı.

Ben Bilmem Eşim Bilir, iki grupta da düşüş yaşadı.Program kan kaybetmeye devam ediyor.

Dün gece başlayan 3+1 ortalama reytinglerle yayın hayatına başladı.Bu reytingler ilk bölüm için kötü sayılmaz.

tüm yapımlar düşmüş survivor 7 reytingi geçerek rahat şekilde zirvede yine
ab 7.77 reyting alarak açık ara zirvede , lale devri totalde 4 reytingi geçmeyi başarmış ve iyi gitmiş ama ab YKe geçilmesi ve 2.46 alması çok kötü , eşim bilir total 3.49 reytinge ab 3.56 düşmüş kötü , üç artı bir iyi başlamış total 2.71 ab nerdeyse 4 alarak 18 share almış
, benzemez kimse sana 1.29 reytinge kadar düşmüş ab 1.64 alarak durumu kötü

Survivor yine her iki grupta zirvede

Şefkat Tepe ab grubunda yükselmiş yalnız.

Survivor her hafta olduğu gibi zirvede yer almayı başarmış.

Şefkat Tepe, Survivor'un hemen ardından totalde 2. sırada yer almayı başarmış. A/B'de ise yükselişe geçerek 7. sırada yer almış.

Lale Devri totalde iyi giderken, A/B'de düşüş yaşamış.

Ben Bilmem Eşim Bilir düşüş yaşamaya devam etmiş.

Yağmurdan Kaçarken vasat gitmeye devam ediyor.

3+1 iyi başlamış.

Küçük Kıyamet'in tekrarı, yeni bölümünden fazla izlenmiş.

3+1 bence gayet başarılı başlamış, özelikle AB grubunda..

Bazı yapımlar gerçekten düşmüş.

Ama her şeye rağmen Survivor yine zirvede.

Hemen arkasında Şefkat Tepe var, dizi erken bittiği için hep 6 reytingde kalıyor. Geç bitse daha da artacak ama STV bu uygulamaya geçmiyor.

FOX'un en iddialı dizisi LALE DEVRİ ise cidden bu hafta çok düştü ve 4,26 reyting aldı. Ama bu reyting her şeye rağmen FOX'a oldukça yeterli..

Kanal D'nin bir ara zirveye oynayan yarışması BEN BİLMEM EŞİM BİLİR aldığı reytinglerle hayal kırıklığı yaşatmaya devam ediyor. Artık yarışma kan kaybetti diyebiliriz bence..

Şans Kapıda ve 3+1 akşam 23.15'den sonra ekrana gelmelerine rağmen gayet iyi gidip, kanallarını memnun ettiler..

Kanal D'den FOX'a transfer olan UMUTSUZ EV KADINLARI sıralama olarak iyi, reyting olarak kötü gitti yine..

"Umutsuz Ev Kadınları" yeni sezonda Cumartesi'leri yayınlanmamalı bence..

şefkat tepe 1 2 bölüm sonra zirveyi alıcak inşallah ama şimdide harika eğer geç biterse rahat birinci olur ama olsun böylede alırız.

Şefkat Tepe totalde geçen hafta gittiği gibi gitseydi milim fark kalacaktı.

Şefkat tepe bittikten sonra izleyici survıvora kayıyor....stv bunu görmüyor mu?

Ben bilmem eşim bilir iyice düşmüş.3+1 A/B'de 3. olarak başarıyı yakalamış.

Şefkat tepe bittikten sonra izleyici survıvora kayıyor....stv bunu görmüyor mu?

Elbette görüyordur ama işte STV bu hatadan dönmeli bir an önce eğer 1.olmak istiyorsa..

Hem bir kanal 1.olmak varken neden 2.olmak ister bunu anlamıyorum. Örn : STV

[TABLE="class: cms_table_rating"]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]SEFKAT TEPE[/TD]
[TD]SAMANYOLU TV[/TD]
[TD]20:00:10[/TD]
[TD]22:08:33[/TD]
[TD]6,17[/TD]
[TD]20,78[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

süper
zirveyi alması an meselsi artık

LALE DEVRİ geçen hafta 5,06 reyting almıştı bu hafta ise 4,26'ya düştü. Acaba neden düştü ki? Dizi dün çok heyecanlıydı halbuki..