18 Kasım 2020 Çarşamba Reyting Sonuçları

Bugün Hangi Yapımı İzleyeceksiniz/İzlediniz?

• Benim Adım Melek | TRT 1

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    24
Kuruluş Osman total ve abc1 gruplarında baya yükselmiş haftaya iki grupta zirvede olur.

Sadakatsiz oranlarını korumuş üç grupta da.

Doğduğun Ev Kaderindir 2 reytinge yakın yükselmiş her üç grupta da, ne oldu ki dün dizide?

Özellikle gündüz kuşağı reytinglerinde de artış söz konusu.

Reactions: Angelica
SÇK'nın yokluğu yaramıştır kitleleri bayağı benzer demek ki.

Maç üç dizinin de reytingini hiç etkilememiş, tam aksine DEK ve Kuruluş Osman da güzel yükseliş yaşamış.

Sadakatsiz oranlarını korumuş, bu tempo ile oranlarda sabit kalır ya da inişli çıkışlı oranlar sergiler. İzleyici kitlesini oturttu diyebiliriz.

Doğduğun Ev Kaderindir harika yükselmiş, çok sevindim. SÇK yokluğu yaramış diziye, inşallah bu oranlarda devam eder.

Sen Çal Kapımı kitlesi Sadakatsiz izler diye düşünüyordum ama neredeyse hepsi Doğduğun Ev Kaderindir izlemiş.

Zümrüdüanka'nın tekrarları pek iç açıcı gitmemiş. Total'de 27, AB'de 88. olmuş. Yeni gününde ömrü uzun olacak gibi değil.

Sadakatsiz ve Kuruluş Osman sezon boyunca yer değiştirip durur.

çarşambaları baya hareketlı atvve kanal d

Fox bilerek yaptı bu hamleyi zümrüdü anka yi harcamak için

Kuruluş Osman maç geç başlayınca yükselmiş. Sadakatsiz de iyi gitmeye devam ediyor. Sen Çal Kapımı'nın olmaması en çok Doğduğun Ev Kaderindir'e yaramış

Sen Çal Kapımı yokluğu iyi yaramış Doğduğun Ev Kaderindir'e. Hatta şimdi sosyal medyada cumartesi de biz Sen Çal Kapımı izleyeceğiz yazmışlar.

Öncelik Dek e tebrikler ratingleri iyi yükseltmiş Osmanda öyle Sadakatsiz de iyi gidiyor dün bölüm çok güzeldi Volkanı öldürmek istiyorum yaa

Reactions: STAR
SÇK ve DEK kardeşliğinden doğan Başarılı rakamlar...
DEK adına çok sevindim.

Enteresan bir şekilde keyifle izlediğim iki dizinden biri DEK çünkü.