ertuğrulum totelde 2 ye ab de 3 e abc1 de 4 e katlamış pıyrazı ayollhelal olsun poyraza süper gitmiş .) @Çiğdem- in erturğulu şikeye devam
ayol matematiğin de güzelliğin gibi kötü yaniertuğrulum totelde 2 ye ab de 3 e abc1 de 4 e katlamış pıyrazı ayoll
hayırrr aynen dediğim gibi çatlayında patlayın
Eve Donus yoktu Kara Sevda ondan yukselmisYine tüm kategorilerde yükselmiştir ama gidim gidim yükseliyor.neyse az az ama sağlam yukselelim. Bu sezonun en iyi bölümüydü 12 bekledim ama gelmedi .ABC dede 11lere çıktık. Karasevda totalde geçen haftaya gore toparlamış.hala diriliş için totalde bir rakip. 8 reytinglere çıkmalıyız.
Aga izleyebildin mi macindan sonra?diriliş rahat bi şekilde zirvede yine helal olsun
yok aga izlemiyorum diziyi en son 15 bölüm önce izlemişimdirAga izleyebildin mi macindan sonra?
Biliyorum bugun reytinglerde ne olur ?yok aga izlemiyorum diziyi en son 15 bölüm önce izlemişimdirgeldiğimde bitiyor zaten ama desteklediğim bir dizi
bunu vadi konusunda konuşalım aga istersen seni de bekliyoruzBiliyorum bugun reytinglerde ne olur ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?