18 Kasım 2014 Salı ABD Reytingleri

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
51,381
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com

Amerika'da Salı gününün reyting sonuçları belli oldu.

NCIS, The Voice'u reytingde de yakalamayı başardı ve CBS'e gün birinciliğini getirdi.

NBC'nin komedileri Marry Me ve About a Boy vasat performans göstermeye devam ediyorlar. İki dizinin de gelecek sezon ihtimali yok gibi gözüküyor.

ABC'de komedi kuşağı yerine konulan Shark Tank tekrarı komedi kuşağına göre biraz daha iyi iş yapsa da kanalı kuşak sonunculuğundan kurtaramadı.

FOX'ta MasterChef Junior düşerken New Girl yükseldi. Geçtiğimiz günlerde ek bölüm siparişi alıp dördüncü sezona göz kırpan The Mindy Project ise New Girl'e ayak uyduramamaya başladı.

ABC'de Forever 1 reytingden şaşmamakta ısrar ediyor. Dizinin istikrarı olumlu olarak görülebilir. Belki ABC, tam sezon onayı verdiği diziye başka bir kuşakta bir şans daha verebilir.

Günün sonuçları:

SaatKanalProgram18-49 Rating18-49 ShareToplam izleyici
8:00PMNBCThe Voice2.6810.5
CBSNCIS2.6817.89
FOXMasterChef Junior1.554.18
CWThe Flash1.343.58
ABCShark Tank - Tekrar1.134.5
9:00PMCBSNCIS: New Orleans2.3616.68
NBCMarry Me1.655.32
ABCMarvel's Agents of S.H.I.E.L.D.1.654.54
FOXNew Girl1.442.8
CWSupernatural132.63
9:30PMNBCAbout a Boy1.344.3
FOXThe Mindy Project1.132.37
10:00PMNBCChicago Fire267.7
CBSPerson Of Interest1.659.68
ABCForever134.41

Flash bu sezon düşecek gibi değil (inş)
SPN 1 reytingi kapmiş @Çiğdem-
the flash genel olarak arrowla birlikte 1 reyting alan 2 diziydi buna çok şükür süpernaturalda eklendi cnm
ama diğer popüler 2 dizi the originls the vampire diaries 1 reytingten çok uzaklar nedense 😳😳😳

the flash genel olarak arrowla birlikte 1 reyting alan 2 diziydi buna çok şükür süpernaturalda eklendi cnm
ama diğer popüler 2 dizi the originls the vampire diaries 1 reytingten çok uzaklar nedense 😳😳😳
Originals'den pek umudum yok benimde TWD'ye eğer senin dediğin gibi
Klause gelip Elena'nın etkisi kaldırmak için gelecekse 1 reytingi görmeye kalkar
En azından 2.5 milyona yakın izleyici olur tekrardan

İzlediğim ve beklediğim hiç bir dizi yok ama resimdeki Forever'ı sanki bir yerlerden izleyecekmiş gibi bir hisse kapıldım ancak fragamn berbatmış vazgeçtim.ss

bence öyle olucak cnm klaustan başka çareleri kalmadı çünkü elenayı sadece köken vampir etki altına alabiliyor kluslar senaryo gereği gelmesi lazım bence zaten daha önce klaus gelmişti tvd ye 🙂🙂🙂

@Çiğdem- senin 3 parlaklı dizi de 1 reytingte kalmış
cnm o dizi yükseliş yasadı 1 reytingi gördük sonunda

kalpten destekliyoruz forever ı ne kadar kötü gitsede izlerken sıkılmıyorum umarım yeni sezonda da devam eder