@Yakamoz-Asi Karaday Türk bayrağını sansürlüyormu Atatürk resmini felan
arka sokakları izlemekten vazgeç bir zahmet karadayıyada bak o zaman daha rahat değerlendirirsin pompy
@Yakamoz-Asi Karaday Türk bayrağını sansürlüyormu Atatürk resmini felan
İlk kayıp'ın cevabını vereyimben macunu geçer diye bir iddiada bulunmadım ama geçseydi mükemmel olurdu, gerçek bir ölçümdede geçerdigeçip geçmemeside karadayıyı total dizisi macunuda ab proğramı yapmaz,
sadece vurguladığım olay karadayının dünkü bölümünün bugüne kadar yayınlanmış en kusursuza yakın bölüm olması izlenme oranlarında macunun geçmiş olması karadayının dünkü bölümünü gölgede bırakmaz, macunun zaten sadece dün değil her gün proğramı bence hakettiğinden çok daha fazla alıyor.
ben sana beni unutmanın ab grubunda kayıp dizisini geçtiğini bunun nasıl olduğunu sormuştum yakup bununla ilgili fikirlerinide alalım
İlk kayıp'ın cevabını vereyimtns o kadar yanar dönerli ki, prime time harcindeki pembe diziler çoşarken, ask, çalıkuşu, b saraylısı vs gibi pembe diziler çok kötü gidiyor.yani burda aslında tns'nin tutarsızlığı. Düşün küçük gelin bile kayıp'ı ab de geçiyor. Herşey bu tutarsızlıktan ibaret, yada belli ideolijilere karşı çifte standartta denebilir reyting sisteminin
İkincisi karadayı da isterse 10 kişi vurulsun,20 araba uçurumdan atlasın yine geçemez, tns'nin belli çizgisi var ve sbt, agb deki gibi bi dizi büyük çıkış zor yapar. Sanki belli tel örgüler örülmüşte onun içinde dolansın gibi.
İntikamında her bölümü vadinin kinden çok çok daha kaliteli ama sonuçları görüyoruz. Yani bölümün iyiliği önemli değil tns de. Belirlenen denek kitlesi ne yazıkkı bu yönde davranıyor da diyebiliriz.
Kesinlikle öyle. Tabi bu tutarsızlık %100 değil ama %80'in altıda değil.toplu cevabın süper olmuş
yani olay karadayının dünkü bölümünün kalitesiyle alakalı hiç değil.... tns denekleriyle alakalı, o yüzden bundan sonra benim için tns de hangi dizinin ne kadar oran aldığıyla kalitesi arasında hiçbir doğrusal bağ yok
Çoğu zaman A/B'de yüksek çıktı. Aslında A/B dizisi bu bariz belli oluyor. Ama o günkü rakipler de çok önemli. O ses A/B'de güçlü olduğu için ara ara totalde yüksek çıkıyor.benim anlamadığım tns'de geçen yıl ab reytingimiz totalden fazla gelirdi,bu yıl tam tersi oldu karadayının reytingi totalde fazla ab'de düşük geliyor.
o sesin 13 reytinglerde takılıp kalmasına ne diyorsun,bölüm iyi kötü olsada hep 13 reyting alıyorÇoğu zaman A/B'de yüksek çıktı. Aslında A/B dizisi bu bariz belli oluyor. Ama o günkü rakipler de çok önemli. O ses A/B'de güçlü olduğu için ara ara totalde yüksek çıkıyor.
Geçen sene de O ses bittikten sonra Karadayı ile Yalan Dünya el ele verip Survivor'u total yapımı yapmıştı.
Ben zaten bu sene TNS'ye güvenimin azaldığını söylemiştim. Kim ne derse desin kim dalga geçmek isterse istesin gerçekler bunlar.o sesin 13 reytinglerde takılıp kalmasına ne diyorsun,bölüm iyi kötü olsada hep 13 reyting alıyor
dünkü bölümü izleyenler sıkıcı olduğundan dert yanıyordu,bu sbt anlıklarına da yansıdı geçtiğimiz hafta 4 anlık 12 reyting almıştı,bu hafta sadece bir anlık 12 reyting aldı,diğer anlıklarda karadayıya geçildi.sonuçlara bakıyorsun yine 13 reyting almış.
o ses bazılarına sıkıcı gelmiş olabilir ama son elemelerdi ve çok iyidi reytinglerde bunu göstermiş
evetAcun düelloların formatında oynama yapmış sanırım.
Artık bi jürinin düelloda elediği yarışmacıyı başka jüri alabilecekmiş.Dengeler sürekli değişecek.
Farkı irfanKayıp totalde Tatar Ramazan'ı geçmiş. Ab'de de fark atmış. @yakup09.
Dizi harcanıyor bence Pazartesi.Farkı irfanüstelik en zorlu günde geçmiş, başka bi günde olaydı demekki kaçakı falan geçermiş
Dizi harcanıyor bence Pazartesi.Kaçak Kayıp'la aynı gün olursa kaçacak yer arar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?