18 Kasım 2011 Cuma Reyting Sonuçları

Bu Cuma Gecesi Ne İzlediniz ?

• Bir Çocuk Sevdim (Kanal D)

Oy: 1 6.3%
  • Beyaz Show (Kanal D)

Oy: 3 18.8%
  • Adını Feriha Koydum (Show)

Oy: 5 31.3%
  • Hayat Devam Ediyor - Yeni Dizi (ATV)

Oy: 8 50.0%
  • Firar (Star)

Oy: 2 12.5%
  • Geniş Aile - Final (Star)

Oy: 8 50.0%
  • Dedektif Memoli (TNT)

Oy: 3 18.8%
  • Kuzeyin Oğlu Volkan Konak - Yeni Program (TNT)

• Buz Devri 2 - Y.S. (Fox)

Oy: 2 12.5%
  • Diğer (Lütfen Belirtin)

• TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    16
  • Anket kapatılmış .

Sihirli Annem gayet iyi gidiyor, kaldırılması hata olur.

Şu an yeni başlayacak diziler bence ümit vermiyor. İlk 5 değil ilk 10 bile zor...

NTV'nin elindeki yayınlardan milli maçlar dışındakiler pek işe yaramaz Star için. Eurolig falan izlenmez tvde, ilk 20'ye bile giremez

109 misafir de ankette oy kullanırsa güzel olur
Hayat Devam Ediyor ve Feriha fena kapışıyor ankette ve hayat devam ediyor farkı açarak devam ediyor

Temsilcilerimiz Fenerbahçe Galatasaray Anadolu Efes Maçları ilk 3e Girer Ntv Yayınlanan Avrupa Liglerindeki Maçlarda var Örnegin Laliga Barcelona RealMadrid Maçı Starda Yayınlandını düsün reyting patlamasi yasanir.

Evet Barcelona - Real Madrid maçları iyi izlenir ama Euroleague maçlarının ilk 3'e girmesi imkansız gibi. (Çeyrek final, yarı final gibi çok önemli maçlara kalınırsa o ayrı tabi.) Onun dışında basketbol reyting yapmıyor pek. Show TV geçen yıl bir basketbol maçı yayınlamıştı önemli de bir maçtı ama ilk 30'a bile girememişti diye hatırlıyorum...

Bir de İspanya Liginden senede en fazla 2-3 maç yayınlarlar. Diğer maçlar NTV Spor ve NTV'den devam eder

bu hafta valencia realmadrid maçı var o izlenir bence ama Dedigim Gibi Fc-Barcelona Real Madrid maçı izlenir ve iyi oranlar alır biraz takviye yapmasi lazım dogus grubunun ntvden Mesala Star Spor Dilara Gönder Sunsa Süper Olur Haber Muhabiri lazım ugur dündari hiç sevmiyordum ben Haberi Trt İzliyorum Genelde Önemli Maçlar Star Takviye Edilmesi Lazım Ve Haber Saatini Ben olsam 19:45 Alırım Fox Haber Gibi O Saatlerde Daha İyi Olur Yeni Gelen dizilere gelirse ben hiçbirini izlemicem ama fragman bakarak tutar diye düsünüyorm birinci olcak kadar degilde ilk 5 yer alabir Benim izledigim 3 Dizi Var Suan Muhteşem Yüzyıl Vadi Pis Yedili Gerisi Annemler İzliyor

Sadece maç ile olmaz. Üstelik Cumartesi İffet, Pazar Behzat Ç'den dolayı maç yayınlayamaz Star

Haber saati 19.45 olsa iyice düşer Star'ın oranları

Hayat devam ediyor bir surpriz yaparak iki grupta da zirvede yer aldi.. Bakalim ilerleyen haftalarda da yine zirvede yer alacak mi?

Afk gunu 2.olarak tamamlandi ve cok iyi oranlar aldi diyebiliriz umarim ilerleyen haftalarda daha da yukselir.. Bunu da belirtmek gerek, vahide gordum yani zehra diziye veda etti maalesef..

Sadece maç ile olmaz. Üstelik Cumartesi İffet, Pazar Behzat Ç'den dolayı maç yayınlayamaz Star

Haber saati 19.45 olsa iyice düşer Star'ın oranları

artar sıhırlı annem çok geç bıtıyor star haber 5 daka gec baslıyor mac ama pt2 de 22.45 de

HAYAT DEVAM EDİYOR, MUHTEŞEM BİR PERFORMANS GÖSTERMİŞ. ve böylelikle ATV'yi Cuma günü zirveye taşımış!
ADINI FERİHA KOYDUM, YİNE SÜPER BİR İŞ ÇIKARMIŞ.
M.ALI BIRAND''LA KANAL D ANA HABER bu zor günde bile 3.olmuş ve iddialı olduğunu yine gösterdi!
ADINI FERIHA KOYDUM (OZET) bile 4.olarak iddialı ve sevilen bir dizi olduğunu göstermiş.
BIR COCUK SEVDIM, bu zorlu günde iyi gitmiş.
ESRA EROL''DA EVLEN BENIMLE (KARSILASMA), süper gitmiş!
HAYAT DEVAM EDIYOR. (TKR) bile 8.olarak ve iyi bir reytingle iyi gitmiş!
FIRAR, totalde iyi gitmiş ama ab'de berbat gitmiş! Belki de bu dizi FOX'a geçer!
NAZLI TOLGA ILE FOX ANA HABER iyi gitmiş!
Bu zorlu günde FOX'un günlük dizileri DENIZ YILDIZI ve Unutma beni yine iyi gitmiş.
BEYAZ SHOW düşüş yaşamış!
SIHIRLI ANNEM, her cuma en yüksek reytingi alıyor.Ve bu cuma'da iyi gitmiş!
FOX'un filmi
BUZ DEVRI 2 iyi gitmiş.Kanalı güldürmeyi başarmış!
STAR ANA HABER BULTENI, 28.olarak kanalını hüsrana uğratmış!
FOX'un iddialı bir diğer dizisi
DINLE SEVGILI ise 37.olarak kanalını üzmüş onun yerine buz devri 20:15'te başlasaydı daha iyiydi!

Ankette Hayat Devam Ediyor farkı açmaya başladı.

Dizi tutmuş gözüküyor, bu hafta bol bol tekrarı da yayınlanacak. Gelecek haftalarda da zirveyi koruyacağını tahmin ediyorum.

Olan Bir Çocuk Sevdim ve özellikle de Firar'a oldu. Firar gün değiştirmek zorunda kalacak gibi gözüküyor...

diğer günlerinde de firar tutmaz star bi iffete kalacak bu da çok kötü olur star için...

doğuş allah iyiliğini versin kanalı iyice batırdın

aslında bu sene toparlanmıştı

bu sene biraz daha iyi başladılar iffet,ay tutulması,anneler ve kızları,firar en azından geçen sezona göre tutan dizisi vardı küçük sırlar falan gibi tutmayan yapımları yoktu ama yine de geldi ve batırdı yeni sahibi

ne diyeyim iyi oldu o kadar kişiyi işinden etti bi de

Adını Feriha Koydum'un ağır toplarından Vahide Gördüm'ün diziden ayrılmasıyla gelecek haftalarda reytinglerinde hissedilir düşüş olacağını tahmin ediyorum. Fakat, sağlık her zaman paradan da diziden mühimdir. Sanatçıya geçmiş olsun. Dizinin reytingleri Hayat Devam Ediyor gibi sinema tadında bir dizinin karşısında oldukça iyi.
Hayat Devam Ediyor ise oldukça iyi başlamış. Gerçekten çok kaliteli ve bol emekli bir yapım. İlk bölümü sinema tadında. İlerleyen haftalarda Totalde 10-15 arası reytinge, A/B'de 9-12 arası alacaktır.
Bir Çocuk Sevdim için en ideal iki zaman, Salı 22.30 ya da Perşembe 22.30. Her iki günde bu dizinin reytingleri iyileşebilir.
Firar ve Hayat Devam Ediyor aynı branşın iki dizisi. Firar'ın düşüşü çok doğal. Yeni kanal yönetimi Firar'a çok fazla şans tanımaz bence.
Sihirli Annem, konu bazında çok saçmalamasına rağmen, çok iyi gidiyor. Bu gidişi beni çok şaşırtıyor. Arada sırada bakıyorum haftalardır aynı konu parmak kız ve Pakize muhabbeti. Gencecik anneanne görüntüsü ise saçmalığın dozunu arttırıyor.
Geniş Aile'nin vadesi dolmuştu artık. Tatsız bir final olmuş reytinglerde. Hiç değilse final bölümü PT1'de yayınlanmalıydı.
Beyaz Show da iyi gitmiş.

Bir Çocuk Sevdim PT-2'ye geçecektir bence..