18 Kasım 2011 Cuma Reyting Sonuçları

Bu Cuma Gecesi Ne İzlediniz ?

• Bir Çocuk Sevdim (Kanal D)

Oy: 1 6.3%
  • Beyaz Show (Kanal D)

Oy: 3 18.8%
  • Adını Feriha Koydum (Show)

Oy: 5 31.3%
  • Hayat Devam Ediyor - Yeni Dizi (ATV)

Oy: 8 50.0%
  • Firar (Star)

Oy: 2 12.5%
  • Geniş Aile - Final (Star)

Oy: 8 50.0%
  • Dedektif Memoli (TNT)

Oy: 3 18.8%
  • Kuzeyin Oğlu Volkan Konak - Yeni Program (TNT)

• Buz Devri 2 - Y.S. (Fox)

Oy: 2 12.5%
  • Diğer (Lütfen Belirtin)

• TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    16
  • Anket kapatılmış .

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,351
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com

Merakla beklenen Cuma reytinglerinde neler oldu ?
Mahsun Kırmızıgül'ün merakla beklenen dizisi Hayat Devam Ediyor, ilk bölümüyle ne kadar izlendi ? Kaçıncı oldu ?
Önceki haftalarda zirvede yer alan Adını Feriha Koydum yerini koruyabildi mi ?
İnişli çıkışlı grafik gösteren Bir Çocuk Sevdim ve Firar ne kadar izlendi ?
Ozan Doğulu, Atiye, Mustafa Ceceli gibi önemli isimlerin konuk olduğu Beyaz Show kaçıncı oldu ?
3 yıllık yayın hayatına final yaparak son noktayı koyan Geniş Aile kaçıncı oldu ?
Hepsi ve çok daha fazlası sonuçlar belli olduktan hemen sonra burada, reyting adresi FavoriForumum.net'de!

Sonuçlar belli oldu.

Hayat Devam Ediyor ilk bölümüyle iki grupta da zirveyi kaptı. Mahsun Kırmızıgül'ün yönetmenliğini yaptığı merakla beklenen dizi ilk bölümüyle beklentileri karşılamış gözüküyor. Dizi iki grupta 10 reytingi geçmeyi başardı.

Adını Feriha Koydum zirveyi kaybetmesine rağmen yine oldukça yüksek oranlar aldı ve zirve takibini sürdürdü.

Bir Çocuk Sevdim düşüşe geçti, totalde 6. A/B'de ise 5.oldu.

Günün asıl şokunu ise Firar yaşadı. Star'ın başarılı dizisi Hayat Devam Ediyor'un başlamasıyla birlikte çöküşe geçti. Dizi, totalde 12. olurken A/B'de ancak 30.olabildi!

Özellikle ilk sezonuyla reyting rekorları kıran ve komedi dalında birçok başarıya imza atan Geniş Aile, finaliyle reytinglerde tatsız bir final yaptı ve gerilerde kaldı.

Ozan Doğulu, Atiye, Özge Ulusoy ve Mustafa Ceceli'nin konuk olduğu Beyaz Show üst sıralarda yer almayı bildi.

Haberlerin yarışında Mehmet Ali Birand yine büyük fark attı.

Fox'ta yayınlanan Buz Devri 2 iyi gitti. Var Mısın Yok Musun'u Cuma'dan kaldırarak Fox doğru bir karar vermiş gibi gözüküyor.

TNT'de yayına başlayan Kuzeyin Oğlu Volkan Konak A/B'de 22.olarak iyi bir başlangıç yaptı. TNT'de yayınlanan Dedektif Memoli ve Çarkıfelek de iyi giderek dikkat çekti!

Son düzenleme:
Anketimizde Hayat Devam Ediyor ile Adını Feriha Koydum arasında müthiş bir rekabet var ve Hayat Devam Ediyor önde gidiyor

en güzel diziyi izledim ve o dizi şu anda ankette fark yiyiyor

OzaN anketlerde rekor kırılır bence en çok oy verilen anket olur
ayrıca hayat devam ediyor iyi reyting alacaktır ama haftaya çok daha iyisini alır ve geniş aile reytinglerini yükseltir

Bir Çocuk Sevdim ve Firar çok gerilerde kaldılar, Hayat Devam Ediyor'un gelişiyle büyük bir hüsran yaşayabilirler yarın...

sadece 12 fark var arada hayat devam ediyor az farkla önde ankete süper girdi pis 7 li gibi

ilk 2-3 bölüm adını feriha koydum zirvede kalabilir ama en fazla 3 bölüm sonra hayat devam ediyor zirveyi alacaktır.

Ankette gerçekten büyük bir yarış var. Bence gerçek sıralamalarda Bir Çocuk Sevdim dizisi büyük bir düşüş yaşayacak. 10. sıralara kadar gerileyebilir Totalde

ve yaris mükemmel bir yarıs olmus ama feriha oranları çok yüksek haftaya çekisme cümbüs var gibi gözüküyor gerçekten iyi bir baslangıc ama feriha süper oranlar almıs

Hayat Devam Ediyor ilk bölümüyle gerçekten müthiş bir iş çıkartarak Adını Feriha Koydum'u liderlikten etti. Dizinin 2. bölümüyle bu oranları koruyup korumayacağı ise merak konusu.

Adını Feriha Koydum Hayat Devam Ediyor'un gelmesiyle beraber ikinciliğe düştü. Dizinin oranlarında da düşüş oldu.

Bir Çocuk Sevdim düşüş yaşamış. Dizi büyük ihtimal başka günde PT-2'de yayınlanır. Salı PT-2 olabilir.

Günün şokunu şüphesiz Firar dizisi yaşadı. Dizi A/B'de 30. sıraya kadar geriledi.

Beyaz Show geçen haftaya göre benzer oranları almış.

Geniş Aile'nin Final bölümüne bu reytingler hiç yakışmadı. Dizi en ilk 20'ye girse iyi olacaktı. Ama artık reytingin önemi yok. Dizi nede olsa Final yaptı.

Dedektif Memoli özetsiz yayınlanınca yükselişe geçti ve A/B'de TNT'de adına iyi sayılabilecek reytingler aldı.

Kuzey'in Oğlu Volkan Konak özellikle A/B'de TNT adına müthiş bir iş çıkardı ve 7 shareye yaklaşarak kanalını sevindirdi.

kıymeti sonradan anlaşılacak geniş aile'nin

hayat devam ediyor süper bi başlangıç yapmış cidden haftaya daha da artar reytingleri....

Feriha ise 1.liği kaptırdı ama reytinglerini kaybetmedi...

Geniş Aile'yi daha iyi bi yerde bekliyordum ama olmadı maalesef...

Firar günün şoku hakkatten çünkü 6. olan dizi genelde ama bu sefer 10-12. sıraya düştü ama toparlanır bence haftaya az da olsa ...

Tnt de Volkan konak süper bi giriş yaptı bence zaten dedektif memoli de iyi gidiyor gelecek sezon da böyle tutan yapımlar bulursa daha da iyi olur ...

Star, Doğuş grubuna geçtikten sonra yeniden düşüşe geçti bence.

Çok iyi reytingler alan Uğur Dündar gitti ve şu an eski reytinglerin yarısını alabiliyorlar haberde.

Gündüz kuşağına fena gitmeyen Altın Günü yerine Küçük Sırlar'ın tekrarı geldi ve çok çok kötü gidiyor. Yarısını bile alamıyor Altın Günü'nün oranlarının...

PT'de fena gitmeyen Anneler ile Kızları, Ay Tutulması kaldırıldı. Yerlerine yeni diziler gelecek ama onların da başarılı olacağını sanmıyorum.

Şu an Star'da iyi reyting alan sadece İffet kaldı. (O da zirveyi kaybetti.) Firar, Papatyam, Akasya Durağı ve Behzat Ç vasat reytingler alıyorlar.

star için çanlar çalınıyor valla anneler ve kızları ile ay tutulması cidden hatalı karardı

bu arada forum da çoştu
(4 kayıtlı üye ve 98 misafir.)

bence yeni diziler başarılı olucak ilk 5 de yer alacaklar

Starin En İyi Dizisi İffet Şuanda daha iyi diziler için acilen sihirli annem kaldırıp bitane adam akıllı haber muhabiri bulmaları gerek ses getircek reyting artirabilir dogus grubu koskoca ntv sahibi eurolig basket maçlarını bile starda oynatsa ilk 3e girer 🙂 bence dogus grubuna geçmesi iyi oldu aydın dogan batiyor allahtan kurtuldu star tv aydın dogandan

'TÜM GÜN AB' SIRALAMASI

ATV: 16
KANAL D: 12,9
SHOW: 11,8
FOX: 6,2
STAR: 4,4
TNT: 4,1
KANAL 7: 2,2
STV: 2,1
FLASH: 1,3

'TÜM GÜN TOTAL' SIRALAMASI

ATV: 14,9