- Reaksiyon puanı
- 50,351
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- izleryazar.com
Merakla beklenen Cuma reytinglerinde neler oldu ?
Mahsun Kırmızıgül'ün merakla beklenen dizisi Hayat Devam Ediyor, ilk bölümüyle ne kadar izlendi ? Kaçıncı oldu ?
Önceki haftalarda zirvede yer alan Adını Feriha Koydum yerini koruyabildi mi ?
İnişli çıkışlı grafik gösteren Bir Çocuk Sevdim ve Firar ne kadar izlendi ?
Ozan Doğulu, Atiye, Mustafa Ceceli gibi önemli isimlerin konuk olduğu Beyaz Show kaçıncı oldu ?
3 yıllık yayın hayatına final yaparak son noktayı koyan Geniş Aile kaçıncı oldu ?
Hepsi ve çok daha fazlası sonuçlar belli olduktan hemen sonra burada, reyting adresi FavoriForumum.net'de!
Sonuçlar belli oldu.
Hayat Devam Ediyor ilk bölümüyle iki grupta da zirveyi kaptı. Mahsun Kırmızıgül'ün yönetmenliğini yaptığı merakla beklenen dizi ilk bölümüyle beklentileri karşılamış gözüküyor. Dizi iki grupta 10 reytingi geçmeyi başardı.
Adını Feriha Koydum zirveyi kaybetmesine rağmen yine oldukça yüksek oranlar aldı ve zirve takibini sürdürdü.
Bir Çocuk Sevdim düşüşe geçti, totalde 6. A/B'de ise 5.oldu.
Günün asıl şokunu ise Firar yaşadı. Star'ın başarılı dizisi Hayat Devam Ediyor'un başlamasıyla birlikte çöküşe geçti. Dizi, totalde 12. olurken A/B'de ancak 30.olabildi!
Özellikle ilk sezonuyla reyting rekorları kıran ve komedi dalında birçok başarıya imza atan Geniş Aile, finaliyle reytinglerde tatsız bir final yaptı ve gerilerde kaldı.
Ozan Doğulu, Atiye, Özge Ulusoy ve Mustafa Ceceli'nin konuk olduğu Beyaz Show üst sıralarda yer almayı bildi.
Haberlerin yarışında Mehmet Ali Birand yine büyük fark attı.
Fox'ta yayınlanan Buz Devri 2 iyi gitti. Var Mısın Yok Musun'u Cuma'dan kaldırarak Fox doğru bir karar vermiş gibi gözüküyor.
TNT'de yayına başlayan Kuzeyin Oğlu Volkan Konak A/B'de 22.olarak iyi bir başlangıç yaptı. TNT'de yayınlanan Dedektif Memoli ve Çarkıfelek de iyi giderek dikkat çekti!
Son düzenleme: