Turabi son haftalarda hiçbir oyunda kendini gösteremedi saçma saçma tavırlar sergiledi.Merve ise Turabiyi kaç oyunda yendi hatırlamıyorum bile+1 mervenin haketmesi hariç diğer kısımlara katılıyorum..
Turabi son haftalarda hiçbir oyunda kendini gösteremedi saçma saçma tavırlar sergiledi.Merve ise Turabiyi kaç oyunda yendi hatırlamıyorum bile+1 mervenin haketmesi hariç diğer kısımlara katılıyorum..
Yine Sevdaluğa bağlayacağım ama Sevdaluk gibi bir diziyi izlemeyip Dikmen izleyen izleyicinin aklından şüphe ederim.+1 mervenin haketmesi hariç diğer kısımlara katılıyorum..
daha da düşer.
bence hiçbir iyi yanı yok.
aynen, finale yaklaşıldıkça turabi o argo, anlamsız dans hareketlerinide bıraktı sırf halakın gözüne girmek için.Turabi son haftalarda hiçbir oyunda kendini gösteremedi saçma saçma tavırlar sergiledi.Merve ise Turabiyi kaç oyunda yendi hatırlamıyorum bileMerve tek kız olarak sonuna kadar haketti finali bana göre
+1Yine Sevdaluğa bağlayacağım ama Sevdaluk gibi bir diziyi izlemeyip Dikmen izleyen izleyicinin aklından şüphe ederim.
sana göre yok+1 mervenin haketmesi hariç diğer kısımlara katılıyorum..
daha da düşer.
bence hiçbir iyi yanı yok.
Arkadaşım pazartesi ve salı tüm oyunları kazandı sen hala ne diyorsun ya.Şunuda unutmayın arkadaşını satanı halk 1.yapmazTurabi son haftalarda hiçbir oyunda kendini gösteremedi saçma saçma tavırlar sergiledi.Merve ise Turabiyi kaç oyunda yendi hatırlamıyorum bileMerve tek kız olarak sonuna kadar haketti finali bana göre
iyi de milettin yüzüne başka konseyde milletin adını yazarken başka konuşan kim acaba maskeli biz başka survıvor mı izliyoruzArkadaşım pazartesi ve salı tüm oyunları kazandı sen hala ne diyorsun ya.Şunuda unutmayın arkadaşını satanı halk 1.yapmaz
Konseyde klasik ada konseyi şovunu yaptı ama biz onu öyle seviyoruziyi de milettin yüzüne başka konseyde milletin adını yazarken başka konuşan kim acaba maskeli biz başka survıvor mı izliyoruz
biz de onu bu ikiyüzlülüğü nedeniyle sevmiyoruzKonseyde klasik ada konseyi şovunu yaptı ama biz onu öyle seviyoruz
İki yüzlü mü yok artık 😱 İkli yüzlü senin Gökhandırbiz de onu bu ikiyüzlülüğü nedeniyle sevmiyoruz
yarışmacıların anneleri bile gökhan dedi sen annelerden daha mı iyi bilecenİki yüzlü mü yok artık 😱 İkli yüzlü senin Gökhandır
Yarışmacıların annelerini takan yokyarışmacıların anneleri bile gökhan dedi sen annelerden daha mı iyi bilecen
terbiyesiz ne olacakYarışmacıların annelerini takan yok
Gerçi benim annemde Gökhanı istiyorterbiyesiz ne olacakhırbo ağzıyla konuşma
anneler gerçekleri her daim görürür senin gibi haylaz evlatlar yoldan çıkıp tali yola saparlarGerçi benim annemde Gökhanı istiyor
Bazen göremeyebilirler İnşallah o gün bugün oluranneler gerçekleri her daim görürür senin gibi haylaz evlatlar yoldan çıkıp tali yola saparlar
Arkadaşına can ciğer kuzu sarma davranıp ta kameranın karşısına tek geçip arkasından konuşana ne demeli merak ediyorum ayrıca Merveyle oynadığı oyunların çoğunu kaybetti turabiArkadaşım pazartesi ve salı tüm oyunları kazandı sen hala ne diyorsun ya.Şunuda unutmayın arkadaşını satanı halk 1.yapmaz
my bitince zirve planların vardı panpaYorum yapacak olursam dizilerin düşmesinin sebebini dünya kupası maçlarının olması ve survivor'un yayın akışını katletmesine bağlayabiliriz. Dizileri yorumlarsam;
Kara Para Aşk A/B'de geçen haftaya göre hatrı sayılır bir oran artışı yaşamış ve ilk 3'e girmiş. Gelecek sezon bayağı çetin bir mücadele olacak.
Dikmen'in düşmesinin sebebi tamamen yukarıda anlattığım meseleden dolayı. Yazın 6 reytingin altına düşmez sonuçta doğru düzgün yapım yok yazın
Not Defteri çok kötü gidiyor. Final yapması an meselesi.
Ağlatan Dans 1 reytingin altına düşmüş. Gelecek haftadaki performansına göre 1-2 hafta sonra güle güle diyebiliriz.
Satan değil merve onun yüzüne karşı söyledi seni yazıcam diye serenay gibi tolgaya ben seni asla yazmam deyip gitti konseyde onun adını yazdı ama merve serenaya ben seni yazıcam dedi önceden işte bu arkadaşını satma olmaz.Serenayın yaptığı satma olur.Arkadaşım pazartesi ve salı tüm oyunları kazandı sen hala ne diyorsun ya.Şunuda unutmayın arkadaşını satanı halk 1.yapmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?