18 Haziran 2013 Salı Reyting Sonuçları

Öbgzk finalin son anları süper gitmiş resmen

Beklediğim gibi dizi son anlıkta mükemmel reyting almış. Helal olsun sonu gerçekten süperdi. Final durgundu ama son dakika golüyle iyi oldu her şey. Tüm dizi ekibini sonsuz kere kutluyorum. Çok başarılı bir iş çıkardılar. Unutulmayacaklar arasına çoktan girdi dizi.

Belki daha fazla reytingi hakediyordu ama bence yarın 10 reyting alacak yine sözümdeyim.

Belki daha fazla reytingi hakediyordu ama bence yarın 10 reyting alacak yine sözümdeyim.

Kanal d'nin o fiyasko reklam düzeniyle imkansız. Ama o kadar mutlu etti ki beni, 4 alsa bile huzurluyum şuan, kokay kolay bozulmaz bu sevincim. Ülkenin bu sıkıntılı günlerinde iyi bi derman oldu bu bölüm

Geçen sene Final yapsaydı 16 reytingle kapatırdı sezonu söyıüyorum. 20 reytingle ocak ayına kadar geldi daha sonra 14 reytinge düşmüştü ama finali 16 alırdı çok rahat.

Öyle bir geçer zaman ki çok çok durgun bi sondu ama o kadar huzurlu ve mutlu bitti ki hiç gözüme bile gelmedi.. Tüm ekibe tebrikler..

Kanal d'nin o fiyasko reklam düzeniyle imkansız. Ama o kadar mutlu etti ki beni, 4 alsa bile huzurluyum şuan, kokay kolay bozulmaz bu sevincim. Ülkenin bu sıkıntılı günlerinde iyi bi derman oldu bu bölüm
Olsun reyting işin tuzu biberi. Güzel bir bölümle veda ettiler. Akıllara kazınacak bir sondu.

Sonunda aileler tanışıyor! Zor Baba ve Dünür (Meet the Fockers) şimdi Star'da başlıyor.

Öbgzk bitti!!!!

- - - Ekleme - - -

İnanamıyorum, bir daha asla yeni bölümünü izleyemiyceğiz!! Bitti ya bitti!!