18 Haziran 2012 Pazartesi Reyting Sonuçları

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,351
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
reyting.gif

Program sıralamaları belli oldu.

Son düzenleme:
Bugün annem ilerken rast geldim, Unutma Beni'de senaryo durmus durumda, ilerleme yok, nasıl bir Sezon Finali olucağı merak konusu, kesin ağlamaklı felan olur, oysa her Sezon Finali heyecanlı ve aksiyonlu olurdu ama şuan ki durumu bakılırsa öyle bir final izliyemicez. Zaten senaryonun durduğunu reytingden de görebiliyoruz, önceden 5 alırken şu son 2 günde 4 lere indi. Böyle giderse finali 3 le bitirirler.

22:00 - 23:00 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) SHOW: 6.79 , 2) KANALD: 5.61 , 3) FOX: 4.99 , 4) TRT1: 3.65 , 5) STAR: 2.39

Kanal D'nin gelecek sezon Sultan'ı nereye yerleştireceğini merak ediyorum. Kanıt başlayınca yine yerine geçer bu şekilde sürmez gelecek sezon...

sultana el baglayan arkadaşları görmek lazım nirdeler acaba ama ab de kesin 10 reyting olur:))))) baştan dedik bu alemde tek sultan oda hürem sultan çakma sultanlara ihtiyaç yok. dünde dedim survivor yarın düşer. yine birileri çıkar yazdan dolayı der :)))). sanırım bugün yaza girdik :))))))

Yazın gelisiyle Sultan düsüse geçti, 8 lerde olan dizi 3 lere kadar iner ilerleyen haftalarda :)

23:00 - 00:00 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) FOX: 5.94 , 2) KANALD: 5.81 , 3) TRT1: 3.91

- - - Ekleme - - -

Sultan yer gök ask yokluğunda zirvede dur bütün yaz senaryonu tüket yeni sezonda düş

Survivor izledim , ve Anil kazandi cok sevindim , yine zirvede olacaktir.Birazda Yer Gok Ask izledim , oda guzeldi 3'uncu sirada olur.

Yer gök aşk zirveyi zorlar, Arka Sokakları izledim fakat hiç heyecanlı bir sezon finali değildi geçen sezonlara göre