18 Eylül 2014 Perşembe Reyting Sonuçları

okuyamazsan gerçek bişeye bahane diyemezsin
haftaya görecez 3 mü 5 mi

@-KADİR- aga haftaya patlama olacak rahat ol sen
sistem bize sökmez sistemi çökertiriz
aga ben ondan bahsetmiyorum 12 13 de alsak ben güvenmiyorum bu sisteme ben sabahtan akşama kadar zaten gerekli ölçümü yaptım kimin ne dediği umrumda değil en az 15-20 farklı kişiyle sadece vadi yorumunu yaptım

Yorumları okudum ve sesli güldüm

Herşeyi anladım da sadece KVP düşmüş , çakılmış yorumları nedir

Tüm dizi ve programların reytingleri frekanslar nedeniyle çok düşük başlamış , maç 12-13 alacakken 5 almış , kvp en az 8-9 alacakken 5-6 almış.
KVP dün sosyal medyada bile TT oldu herşeyi geç bu oranlar haftaya artınca ne diyecekler acaba

Kurtlar Vadisi Pusu frekans ve maça rağmen çok iyi başlamış sezona , bu yapılan yorumları haftayada görmeyi çok isterim

Kocamın Ailesi ve Aramızda Kalsın düşmüş o da frekans sebebi haftaya yükselecektir

Maç frekanslara rağmen iyi gitmiş

okuduğum yorumlara dayanarak söylüyorum artış 2 katından bile fazla olabilir çoğu kimse izleyememiş internetten izlemeye çalışmışlar kanal d canlı yayınla vadiyi vermediği için onu da yapamadılar

Vadi beklediğimden düşük gelmiş. Frekansı çoğu kişi ayarlayamamış. Bizimkiler bile henüz ayarlayamadı, ben orada olsam düzenlemiştim de yokum diye yapamıyorlar. Bu yüzden düşüşler gayet normal.

Vadiyle birlikte düşenlerin frekans yüzünden olduğunu söyleyen ama Vadinin düşüşünün doğal olduğunu söyleyen bile var yorumlarda.
Ne diyelim keşke Vadi Starda olsaydı o zaman çoğu kişi savunmak için harekete geçmişti.

adama diyorum maç 5 almış o hala aynı şeyi söylüyo
ben hayatımda 3 büyüklerin bir avrupa kupası maçının bu kadar düşük reytign aldığını ilk kez görüyorum
dediğin gibi bizimkilerde ayarlayamamış hatta amcamlarda yapamamış beni aradılar tarif ettim yapamadılar artık bilen birine yaptıracaklardır
haftaya 2 kat artış olur

Demekki Aramızda Kalsın da doğal düşmüş. Neredeyse 2 reytingin altında kalacakmış. Star ne yapsa tutmuyor bu yıl çok üzüldüm haline. Ciddi ciddi Show Tv gibi çakılmak üzere Acun gittiği için.

beklenen son

Kanal d Vadi'yi boşuna transfer etmiş sanırım.