18 Eylül 2014 Perşembe Reyting Sonuçları

Vadi çok ama çok kötü reytingler almış
ancak hem frekans hemde maçları düşünürsek aldığı reytingler çok iyi sadece tahmin edilen reytingler değil o kadar. Reytinglerin frekanstan etkilendiği bariz açık çünkü diğer yapımlar da düşük gitmiş. Neyse haftaya vadi show olacağı için o zaman gerçek reytingler ortaya çıkar. Bu olumsuzluklar olmasına rağmen vadi iki grupta lider diğerini ise kıl payı kaçırmış.

Güldür güldür show da bu zorlu günde iyi sonuçlar almış tebrikler

benim dikkatimi çeken, vadiden herkes 15 bekliyor ama 5 alınca yine çok iyiyiz demeler oluyor.
nedir bu hiçbir olumsuz yorum söylememe tavrı.
avrupa maçının 5 almış ve biz maçı çok rahat geçmişiz yetmez mi

çok rahat dediğin de arada 1 reyting filan var
zaten en yüksek reyting 7 o da vadinin yani çok büyük bi fark
normalde o fark 2-3 reytingten çok olacaktı dua etsinler frekanslar değişti fazla fark yemediler

Reytingler uydu degisikliginden dolayi yuzde 25 civari dusmus her dizi program etkilenmis en cok etkilenenler ise sabah erken saatte yayinlanan programlar olmus
tahminime gore uydu degisikligi olmasaydi kurtlar vadisi 9 civari reytinglerle sezonu acacakti

çok rahat dediğin de arada 1 reyting filan var
Maçlara karşı fark yiyen güçlü yapımlar da var
frekans degismese vadi 13 14 gibi maç ise 11 12 gibi olur fark bir ancak kimse vadi kötü gitti demez aksine maçı geçip co iyi reytingler aldı derdi derdin 😉

sanki frekans değişimi bi vadiyi etkiledi.
diğerleri de yüksek alıcaktı öyle bi durum olmasaydı. bu bahane olamaz.

dedim, bi sakıcası mı var. )))))))))
ee tamam biz diğerleri düşük alacaktı demiyoruz ya

maçta 9-10 alacaktı
kocamın ailesi 5 alacaktı
güldür güldür 4 alacaktı
vadide 12-13 alacaktı

ama olmadı

benim dikkatimi çeken vadiden 15 bekleniyor ama 5 alınca süper harika filan denmesi. niye kabul edilmiyor ki kötü gittiği. frekans değişimi için düşüş bekleniyordu ama kimse 5'e düşeceğini de beklemiyordu. 😉

sanki frekans değişimi bi vadiyi etkiledi.
diğerleri de yüksek alıcaktı öyle bi durum olmasaydı. bu bahane olamaz.

dedim, bi sakıcası mı var. )))))))))
Evet var doğru söylememiş olursun. Tabi doğru soylelememkte senin hakkin)))
Ben 9.5 tahminini yapmıştım uydu değişimini hesaba katmamistim.

Haftaya mac ve uydu değişimi olmayacağı için 9,5 -10 reyting alacaktır

Türk tv lerinde avrupa maçını geçecek bir yapım an itibariyle yoktur
bunu tek yapanda net erkek dizisi vadidir

ee tamam biz diğerleri düşük alacaktı demiyoruz ya

maçta 9-10 alacaktı
kocamın ailesi 5 alacaktı
güldür güldür 4 alacaktı
vadide 12-13 alacaktı

ama olmadı
alcaktı ?
tns ölçüm cihazlarının yönetim grubundasın heralde bu kadar emin konuşuyosun

alcaktı ?
tns ölçüm cihazlarının yönetim grubundasın heralde bu kadar emin konuşuyosun
evet eminim 1 aşağı yukarı oynardı en fazla sonuç odur

neyse bu haftada susalım gerçi haftaya da türksat 5a ya geçiş falan olur kesin bi bırakmadılar rahat rahat rekor kıralım

bende ona bakarsan total 7 ab 6 dedim. yani senin dediğinden çok çok daha yakın bi tahmin yaptım ama senin kadar da bben şöyle bildim şöyle bilirim ederim de demiyorum. )))))))))))))

evet eminim 1 aşağı yukarı oynardı en fazla sonuç odur

neyse bu haftada susalım gerçi haftaya da türksat 5a ya geçiş falan olur kesin bi bırakmadılar rahat rahat rekor kıralım
sonrasında bayram haftası, siz vadiden bu sezon 9 üstünü zor görürsünüz bence

bayram haftasından bişey olmaz hiçbişey bu uydu değişikliği kadar bizi etkilemez bayramda olsa isteyen tv yi açabilecek ama dün isteyip açamayan çok oldu
bunun üstüne kanal d vadiyi netten canlı vermedi frekansları ayarlasınlar diye

Tamam biz anlıyoruz dediklerini ancak sen bizim dediklerimizi hep tek noktaya bagliyorsun. Yanlış anlama bahcelide seçim sonrası erdoğanın aldığı oylar beklentinin altında demişti senin ki de o mesele olmuş biraz 😳

demek ki verseymiş reytingi 4'e düşecekmiş.

ben beklentinin çok değişik sonuçla açığa çıkmasının beklenen cümleleri değiştirmemesine takıldım. olay bu. 😉

Hacı 9.5 bilmislik mi oluyor)) ama düşüş yaşayacağı açıktı ve herkes abarttigin gibi 15 falan demedi. Umarım bu kez anlatabildik!!!!!!