18 Eylül 2014 Perşembe ABD Reytingleri

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
51,381
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
thumbnail_1411143218.jpg

NFL maçları nedeniyle tvde kayda değer pek bir şey yoktu dün akşam ABD'de. Asıl yarış ABC'nin dizilerinin gelişiyle gelecek hafta başlayacak.

Geçen sezon Perşembe akşamları büyük sıkıntı yaşayan NBC'nin The Biggest Loser ile de bu sorunu çözemediğini söyleyebiliriz. Yarışma 1.3 reytinge düştü.

Bunun dışında söylenecek pek bir şey yok dünün reytinglerine dair. Rakamlar konuşsun. :)

SaatKanalProgram18-49 Rating/ShToplam izleyici (milyon)
8:00CBSNFL Thursday Night Kickoff - Canlı2.3/97.89
NBCThe Biggest Loser (8-10PM)1.3/54.58
ABCGrey's Anatomy - Tekrar0.7/33.62
FOXSleepy Hollow - Tekrar0.5/22.06
CWThe Vampire Diaries - Tekrar0.2/10.60
8:30CBSNFL Thursday Night Football (8:30-11PM)3.3/119.24
9:00ABCScandal - Tekrar0.6/23.35
FOXSleepy Hollow - Tekrar0.5/22.12
CWThe Originals - Tekrar0.2/10.60
10:00NBCThe Mysteries of Laura - Tekrar0.8/34.00
ABCScandal - Tekrar0.7/23.81

Kanal ReytingleriCBSNBCUNIABCFOXCW
18-49 Yaş: Rating/Share3.2/101.2/41.1/40.7/20.5/20.2/1
18-34 Yaş: Rating/Share2.6/100.7/31.0/40.5/20.4/20.2/1
Toplam İzleyici (milyon)9.0179.0173.0581.5822.0890.600

Grey's Anatomy tekrarı olsada diğer üst ikiliye yakın, rakamlara bakarak anca bunu yorumlayabilirim. :D Denemek istediğim bir dizi, diğer listede ki dizilerle alakam olmadı şuana kadar. :)

Full tekrarlar varmış.

Sleepy Hellow hala devam ediyor. demek. Dizi çok boş gibi duruyordu benim gözümde ve yapmacıktı. Yani ilk 3 bölümden çıktı bunlar tabi ama tekrarı iyi gitmiş denilebilir.

Türkiye'de olay yaratan CW dizilerinin Abd'de Tiye alınması ve böyle virgüllerle izlenmesi değişik. Tabi bu tekrar ama yinede komik.:A

Desteği hak ediyor, bence en iyi diziler onda :D Yavaş ve kasvetli olunca kaliteli diye adlandırılıyor diğer kanallar ne hikmetse :F :F
Yok be o kadarda değil.:D Sırf o nedenle değildir. Ama ben Arrow'a başladım ve 3 bölüm dayanamadım. Nasıl bereketsiz geldi bana anlatamam.:F Çok kötüydü ama çok izleniyor hem liseliler hem ünililer baya izliyor.:(

Onu bilemem ama CW dizilerinden en popisi olan Arrow'a başladım ve 3 bölüm dayanamadım. Nasıl bereketsiz geldi bana anlatamam.:F Çok kötüydü ama çok izleniyor hem liseliler hem ünililer baya izliyor.:( Hala anlam veremiyorum.:(
Arrow mükemmel bir dizi 😵 Nasıl beğenmedin hayret 😵 Ayrıca CW'nin en ergen olmayan dizisi :F :F

Başroldeki adam hakikaten öyle ama dizi bayağı sürükleyici tekrar dene bence :A
Yok bu tavsiyeyi almayayım adamı gördükçe sinirleniyorum.:F. Aslında Vampire Diaries'a başlayacaktım ama ona hiç bulaşamadım bir türlü. 4 sezon oluşundan korktum galiba.:D Onada Alacakaranlık efsanesiyle aklıma koymuştum ama kısmet olmadı. Onun hakkında yorumun ne.:D

Yok bu tavsiyeyi almayayım adamı gördükçe sinirleniyorum.:F. Aslında Vampire Diaries'a başlayacaktım ama ona hiç bulaşamadım bir türlü. 4 sezon oluşundan korktum galiba.:D Onada Alacakaranlık efsanesiyle aklıma koymuştum ama kısmet olmadı. Onun hakkında yorumun ne.:D
Hiçbir şey Alacakaranlık'tan daha ergen olamaz :F Eğer onu sevdiysen, TVD'ye bayılırsın da bence o da bayağı ergen :F

Hiçbir şey Alacakaranlık'tan daha ergen olamaz :F Eğer onu sevdiysen, TVD'ye bayılırsın da bence o da bayağı ergen :F

O benim lise efsanem tam zamanında yayınlanmıştı ama kitaplarıyla başlamıştım ve fena bağlanmıştım bir ara düşünce okumaya çalıştığımı bile hatırlıyorum.:F

O benim lise efsanem tam zamanında yayınlanmıştı ama kitaplarıyla başlamıştım ve fena bağlanmıştım bir ara düşünce okumaya çalıştığımı bile hatırlıyorum.:F
Azalarak biter inşallah Allah kurtarsın :F Kitapları belki daha güzeldir bilemeyeceğim ama filmler ciddi facia :X Özellikle Yeni Ay sanırım, sinemada afakanlar basmıştı :F

Azalarak biter inşallah Allah kurtarsın :F Kitapları belki daha güzeldir bilemeyeceğim ama filmler ciddi facia :X Özellikle Yeni Ay sanırım, sinemada afakanlar basmıştı :F

Aynen tripliydi o yeni ay filmi biraz kitapta aynı şekilde.:F Kitaplar çok güzeldi.:love1: 5.side çıkacaktı ama çalınmışmıymış neymiş.:(