Mahidevranım ya nasıl da yaşlandırılmış
Vahide Perçin olunca Hürrem'den nefret edemiyorum ya@xemrexxx @dizi kolik @sokak sanati @mrt-06 @yatutarsa @Μαнoni
Tvyi kapadim muhtesem çok agir. Merhamet hangi yilda oldugunu yakalayana odul veriyorlar. Doksanlar guldurmrdigi gibi basit ask hikayelerine bogulmus. Carsambaya yeni dizi sart
Muhtesem bu taploya gore iki guruptada lider. Karsindada rakip yok ama ask carsambaya gelidiginde işi çok zor. Valide sultan nerdeyse reyting orda olacak gibi)))
A.Ş.K Pazartesi yayınlanacak.Muhtesem bu taploya gore iki guruptada lider. Karsindada rakip yok ama ask carsambaya gelidiginde işi çok zor. Valide sultan nerdeyse reyting orda olacak gibi)))
Vahide gordum hurremi yumusatmis. Klasik sevkatli anne yapmis. Diziden sahiden hurrem cikmis))Mahidevranım ya nasıl da yaşlandırılmış
Vahide Perçin olunca Hürrem'den nefret edemiyorum ya@xemrexxx @dizi kolik @sokak sanati @mrt-06 @yatutarsa @Μαнoni
A.Ş.K iyi cikarsa ki cekim kalitesi disinda iyi bir şey goremedim carsambayi alir. Muhtesem ilk bolum diye bakiliyor okadar tanitim yapildi. Istanbulda yeni dizi basliyor gibi bilbordlarda her yer muhtesem Olmustu.A.Ş.K.))
Tvyi kapadim muhtesem çok agir. Merhamet hangi yilda oldugunu yakalayana odul veriyorlar. Doksanlar guldurmrdigi gibi basit ask hikayelerine bogulmus. Carsambaya yeni dizi sart
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?