18 Eylül 2012 Salı Reyting Sonuçları

18 Eylül 2012 Salı Hangi Yapımları İzlediniz / İzleyeceksiniz ?

• Kullanılan toplam oy
    22
  • Anket kapatılmış .
Öyle Bir Geçer Zaman Ki totalde 7,8 reyting almış , ben 10-11 reytinglerde bekliyodum , anlaşılan o ki , dizi 7-8-9 reytinglerde alacak , abde 9,5 reyting alarak rakiplerine fark atmış.

Ustura Kemal totalde 4,7 reyting alarak günü 2.tamamlamış , abde ise 3,9 reytingle 4.sırada yer almış.

Babalar Ve Evlatlar totalde 3 reytingle başlamış , abde 2,2 reyting alarak hayal kırıklığı yaratmış.

TNS'de nedense oranlar daha düşük çıkıyor.

Ama sıralama bakımından SBT ile çok benzerler.

25ASK VE CEZA (TKR-GECE) / 11.BOLUMATV25:24:3226:00:001,617,0

Nirgül'ün Sultan dizisi kalkacak diye haberler cıkıyor.Bence kalksın bu dizideki gibi şehirli kadın roluyle tekrar dönsun ekranlara.Bakın gecenın kaçında yayınlandiği halde aldiği reytingi bırak sıralamaya bak.

Bir Şarkısın Sen bence Son Yaz gelince bitsin/bitmelidirde.
OBGZ için bu reytingler fazla bile inşallah 5 reytinge düşer.Ustura zaten OBGZ'den sıkılanlara çerezlik eğlencelik atiştirmalık dalga geçilmelik bir dizi.
Babalar ve Evlatlar o bir HDE vakası.Sırf Fatma Girik ve Serdar Gökhan için izleyeyim dedim izlemez olaydı zamanı geri almak istesemde alamam.Tek güzel bir taraf göremedim.Gördüğüm yerlerde HDE'den al kopyala + yapiştir BvE'ye al sana dizi.Koşuşturmacalar kavgalar silahlar kro kro vari saç sakal karişmiş adamlar.Bu BvE için atv'de olur diye düşünülüyordu bu forumda da öyle düşünülüyordu.Ve star'da oldugu haberleri çıkınca bi sitede şöyle bir haber vardi."Star yine hangi kanaldan bir dizi daha kapti" tam hatırlamıyorum ama böyledi başlık.Demem o ki atv diziyi kaptırmamiş resmen vermiş "nasılsa aynı dizi bizde var" demiş.Şimdilik Salı geceleri için tem umudum kadlı oda Son Yaz umarim oda fos çıkmaz.

Moderatörün son düzenlenenleri: