18 Eylül 2011 Pazar Reyting Sonuçları

Bu Pazar Gecesi Ne İzlediniz ?

• Kuzey Güney - Tekrar (Kanal D)

Oy: 0 0.0%
  • Bir Çocuk Sevdim - Tekrar (Kanal D)

• Yetenek Sizsiniz Türkiye (Show)

Oy: 2 22.2%
  • Seni Bana Yazmışlar (ATV)

Oy: 1 11.1%
  • Aşağı Yukarı Yemişlililer (ATV)

Oy: 1 11.1%
  • Ay Tutulması (Star)

Oy: 3 33.3%
  • Arka Sıradakiler Umut (Fox)

• Farklı Desenler (STV)

• Diğer (Lütfen belirtin)

• TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    9
  • Anket kapatılmış .

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,350
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com

Pazar gününün reytinglerinde bu hafta ne oldu ?

Star'ın yeni dizilerinden Ay Tutulması zirvedeki yerini koruyabildi mi ?

Yetenek Sizsiniz Türkiye ilk Pazar yayınında ne kadar izlendi ?

Seni Bana Yazmışlar oranlarını koruyabildi mi ?

Aşağı Yukarı Yemişlililer yeni gününde ne kadar izlendi ?

Sezona yenilenerek giren Arka Sıradakiler Umut yarışa nasıl başladı ?

Program sıralamaları belli oldu.

Yetenek Sizsiniz Türkiye her iki grupta da açık ara zirvede yer almayı başardı.
Ay Tutulması her iki grupta da 3. olmayı başardı. Dizi iyi gidiyor.
Yeni sezona merhaba diyen Arka Sıradakiler 'Umut' totalde iyi gitmesine rağmen A/B'de gerilerde kalmış.
Seni Bana Yazmışlar güçlü rakiplerinin gelmesiyle beraber Totalde 12. sıraya , A/B'de 7. sıraya kadar geriledi.
Aşağı Yukarı Yemişlililer yeni gününde tutmadı. Dizi Totalde 14. olurken A/B'de 22. olabildi!
Kuzey Güney'in tekrarı iyi giderek her iki grupta da ilk 10'a girmeyi başardı.
Farklı Desenler STV için iyi oranlar elde etti.
Kanal 7'de yeni başlayan ve ünlü oyuncuların rol aldığı Müziklerin Efendisi kötü bir başlangıç yaptı. Dizi Totalde 66. olurken A/B'de ise 87. olabildi. Kanal 7'nin dizileri bir türlü tutmuyor.

Son düzenleme:
Yetenek Sizsiniz Türkiye iki grupta da zirvede yer alır.

Ay Tutulması onu takip eder.

Seni Bana Yazmışlar ve Aşağı Yukarı Yemişlililer iki grupta da yakın oranlar alırlar. İlk 5'te yer alırlar bence.

Arka Sıradakiler Umut TOTAL'de başarılı olabilir ama AB'de şansı yok.

İzlediğim Yapımlar: Ay Tutulması

Son düzenleme:
Müziklerin Efendisi ve Seni Bana Yazmışlar'ı izledim.
Müziklerin Efendisi güzel bir arabesk sitcomdu. Senaryo kıtlığı çekeceğini düşünmüyorum.

Dün gece Ay Tutulmasi'ni izledim ve güzel bir bölümdü. Ama zirvede yer alir mi orasini bilmem. Yetenek Sizsiniz Türkiye muhtemelen iki grupta da zirvede yer alir.

Sonuçlar beklediğim gibi çıktı. Show TV Acun'un yarışmalarıyla hafta sonunun galibi oldu 2 gün de. Cuma günleri de Adını Feriha Koydum ile liderler. Çarşamba günü de Muhteşem Yüzyıl lider. Show 4 günü lider olarak tamamladı. Ve lider olarak tamamladığı gün sayısında Kanal D'yi geçti!

Ama Cuma günü Bir Çocuk Sevdim Show'u zorlamaya başladı tabii.

Ay Tutulması'nın reytingi idare ediyor kanalı.

Seni Bana Yazmışlar ve Aşağı Yukarı Yemişlililer'in ise durumu vahim! Böyle devam ederse iki dizinin de sonu uzak olmaz.

Son düzenleme:
Ay Tutulması Star'ı çok iyi idare ediyor Pazar günleri

Arka Sıradikiler tam fiyasko yaşadı Ab grubunda ama Totalde oldukça iyi gitmiş

Yetenek Sizsiniz her pazar günleri gibi zirvede

Seni Bana yazmışlar vasat reytingle devam ediyor

Aşağı Yukarı Yemişliler tam bir fiyasko yaşamaya devam ediyor

dün ay tutulmasını izledim gayet iyiydi....acunun yapımlarından bu türkiye bıkmadı.....seni bana yazışların düşeceğini daha öncedende söyledim haftaya umutsuz ev kadınları gelince dizi ilk 10 a girmekte çok zorlancaktır...atv bu yıl berbat dizilere bel bağlamış durumda......kanal 7 de yayınlanan müziklerin efendisi ilk 40 a girer diye düşünüyordum...ama yanıldım....aşagı yukarı yemişliler yakında biter dizi pazar veya cumartesi pt 2 de ilk 20 ye giremezse acilen bitirilmeli....uçurumun kenarındalar....

Son düzenleme:
Yetenek sizsiniz Türkiye cumartesi ve pazar günleri rakipsiz oldugunu göstermis oldu, Atv Asagi yukari yemislililerin saati ve günü ile oynayarak diziye yazik ediyor bence, Seni bana yazmislar tehlikeli sularda yüzmeye basladi, Ay Tutulmasi de Star Tv nin bu sezon en iyi isi.

Seni Bana Yazmışlar ve Aşağı Yukarı Yemişlililer tutmayacak o belli oldu. İki dizinin de sonu yakın gözüküyor...

Arka Sıradakiler 'Umut' yenilenen kadrosu, senaryosu ve bunlarla karşımıza çıkarak izleyiciyi ekrana kilitledi. Çok farklı bir değişim yapan diziyi yarım saat gibi bir süre izlesemde iyi bir dizi olacağını söyleyebilirim.