18 Ekim 2024 Cuma Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Kim Milyoner Olmak İster? - 1116. Bölüm | ATV

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    19
  • Anket kapatılmış .
Yalı Çapkını sezonun en iyi bölümüyle ekrana geldi ve çok iyi bir yükseliş yaşadı. Tebrik ederim.

Görecek bu gidişle.
Koca Çınar

Birkaç bölüme daha iyi olacaktır 🙏🏻

Dizi hakkında yapılan efsane yorumlardan bu bence

Neyi nazar ettim gel bir örnekle? 😱

Deniz kardesim paylaşmış. Masterchefi de paylassa güzel olur

Bakalım sizin için umarım daha iyi olur

Zaten paylaşmasalardı gene hömkürecekdim 🤪🤪🤪🤪

Dünden beri çok sinirliyim bana dokanma

Yalı Çapkını sezonun en iyi bölümüyle ekrana geldi ve çok iyi bir yükseliş yaşadı. Tebrik ederim.
Cuma Reyting konusuyla kafayı bozan @offensive kulumuzun kabuslarında gördüğü iki dizinin ortak final bölümünden kısa bir sahne

Gizli Bahçe'min tekrarı çok iyi gitmiş, inşallah kendi gününde 4+ reytinge yükselir.

Kızılcık Şerbeti 8.24'e yükselmiş, büyük tebrikler. Sandık Kokusu'nu da aynı senaristler yazıyor. İsteseler küçük bir hamle ile o diziyi de yükseltirler aslında. Çünkü bu senaristler çok iyi Allah var. Yasak Elma'mdan bilirim.
Bakalım neler olacak?

Arka Sokaklar'a helal olsun, 5.74'e yükselmiş. Bakalım devamı gelecek mi bu artışın? Yoksa yeniden 3-4'e mi düşecek?

Yalı Çapkını bölüm sonunda gayet iyiydi Allah var. Bu yüzden de 5.35'e kadar yükselmiş. Fakat kesinlikle sezon sonu bitmeli ve artık senaryo böyle güzel şekilde devam etmeli.

Kara Ağaç Destanı 3.04'e yükselmiş Total'de. AB ve ABC1'de de 3'e yükselirse kafası biraz daha rahatlar.

Reactions: 12.Adam