Görecek bu gidişle.Arka Sokaklar adına sevindim. 20.sezonu da görsün bari
Ben bu dizi başladığında ilkokula gidiyordum şimdi okulların hepsi bitti. Bu dizi hala devam ediyor. Darısı saçım beyazladığı günlerde Arka Sokakların devam etmesineGörecek bu gidişle.Koca Çınar
Birkaç bölüme daha iyi olacaktır 🙏🏻Kızılcık Şerbeti ise günün kazananı. Lakin dizi düzelmiyor diye yorumlar görüyorum. Daha çok izleyenlere sormak lazım mesela @offensive 'e ?
Çalışıyor musunuz?Ben bu dizi başladığında ilkokula gidiyordum şimdi okulların hepsi bitti. Bu dizi hala devam ediyor. Darısı saçım beyazladığı günlerde Arka Sokakların devam etmesine
Ben bu dizi başladığında ilkokula gidiyordum şimdi okulların hepsi bitti. Bu dizi hala devam ediyor. Darısı saçım beyazladığı günlerde Arka Sokakların devam etmesine
KatılmacaDizi hakkında yapılan efsane yorumlardan bu bence
Neyi nazar ettim gel bir örnekle? 😱
FB’nin maçlarında gol yiyoruz.Neyi nazar ettim gel bir örnekle? 😱
Deniz kardesim paylaşmış. Masterchefi de paylassa güzel olurEvine reyting aleti kurdurmuṣsun diyorlar @Angelica Totalde 0.48 reyting bence sen ve komṣuların sebebiyledir.
Deniz kardesim paylaşmış. Masterchefi de paylassa güzel olur
https://twitter.com/x/status/1847547614864040083Deniz kardesim paylaşmış. Masterchefi de paylassa güzel olur
FB çok muhteşem ya, bende büyülenip nazar ediyorum aynenFB’nin maçlarında gol yiyoruz.
DinliyorsunFB çok muhteşem ya, bende büyülenip nazar ediyorum aynen
Yıllardır maça baktığım yok
Deniz kardesim paylaşmış. Masterchefi de paylassa güzel olur
Mesajında etmişsin gelir müsait olduğunda.
@12.Adam benden önce davrandı 😅😅
Zaman zaman öyleyim ahtapot gibi.@12.Adam benden önce davrandı 😅😅
Bakalım sizin için umarım daha iyi olurBirkaç bölüme daha iyi olacaktır 🙏🏻
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?