18 Ekim 2014 Cumartesi Reyting Sonuçları

ulan adamlar resmen gecen sene kvpye kafa tutan programi 23e attilar ya boyle sacmalik olmaz

Arkadaşım Hoşgeldin keşke Show'a geçse.
Yeride hazır Pazartesi 20.00.

Kiraz mevsimi düşmüş
totali halen çok iyi. Ab ve abc yi de kıl payı kaybetmiş.

Güllerin savaşı çok iyi reytingler almış
totali de iyi özellikle ab ve abc de çok iyi gitmiş. Dizi çok erken başlayıp çok erken bitiyor 21:00 başlayıp 23:30 gibi bitse daha iyi reyting alır.

Arkadaşım hoşgeldinin günü bu gün değil ondan düşüyor
program pazartesi olsa çok iyi sonuçlar alır.

Sil baştan maalesef çok kötü reytingler almış. Aslında konusu da iyi.

ABC1 kıl payı değil bayağı fark olmuş. Ayrıca bitiş saatlerine bak biri 23:00'da bitmiş, diğeri 23:41'de.

Kiraz Mevsimi dün akşamki güzel bölüme rağmen düşüş yaşamış.
Çok eğlenceli bir bölümdü. AB ve ABC1'de zirveyi kaybetmiş ama oranları yine de iyi.

Güllerin Savaşı iki grupta zirveyi almış, tebrikler. Dizinin yükselişine sevindim. Dün akşam yayınlanan bölüm de bayağı heyecanlıydı.
Misafirlikte izleniyordu.

Arkadaşım Hoşgeldin geçen sezon oranlarına göre bayağı düşük.
Başka bir güne geçmeli.

Fatih Harbiye kötü giderken, Bu Tarz Benim gayet iyi gitmiş.
Dün Mustafa Topaloğlu çok komikti.

Günün kazananı Güllerin Savaşı olmuş, tebrikler hak ediyordu zaten bunu

Kiraz Mevsimi totalliğin dibide vurmuş
Total'de harika iş çıkarmış, Ab ve ABC1'de de gayet iyi durumda ama bence düşüşü devam edecektir

Sil Baştan ve Fatih Harbiye'ye yavaştan yol gözükmeye bşladı ama kanallar 3-4 bölüm daha sabır gösterir diye düşünüyorum, yükselmezler ama bence.

Bu Tarz Benim Nurella farkıyla çok iyi gitmiş

Arkadaşım Hoşgeldin eski oranlarından çok uzak, ama ben hala ilk sezonki kadar eğleniyorum izlerken yükselecektir zamanlar

Herkes Kiraz Mevsimi düşmüş diyor, ama ben bir düşüş göremedim. Gayet iyi gidiyor.

Güllerin Savaşı da yorumlara göre çok heyecanlı gidiyormuş. Belki bakarım yazın. Ama şimdilik Canan Ergüder için öylesine göz ucuyla bakıyorum. Reytingleri böyle giderse Kanal D, kolay kolay bitirmez diziyi...

Fatih Harbiye, Show'da olduğu için kalır gibi. En azından Ocak'a kadar yeri garanti olabilir, ama sonrası için emin değilim...

Herkes Star'ın Aramızda Kalsın'ı bitireceğini söylüyor, ama Sil Baştan'ın içler acısı durumu varken AK'ye kesinlikle dokunmazlar. SB'nin yerine Paramparça gelecek büyük ihtimalle...

Bu Tarz Benim'de millet ne buluyor, anlamadım. Çok sıkıcı bir yarışma, ama millet hipnoz oluyormuş gibi izliyor...

Arkadaşım Hoşgeldin yine ilk 5'e girmeye başladı, ama 3'lü reytinglerde geziniyor hala. Yine de yavaş yavaş oraya da ısınacağından eminim...

Kim Milyoner Olmak İster, iyi gitmiş. En azından Bugünün Saraylısı'ndan daha iyi sonuçlar almış...

bugün de bi boşluk görüyorum sağlam dizilerin gelmesi lazım kiraz mevsimiyle güllerin savaşıyla falan olacak iş değil
ama kiraz mevsimi yine de baya iyi oran almış

Nasıl görmedin totalde: 0,72 ab'de 2,10 abc1'de 1,90 reytinglik düşüş yaşamış

@Forumdash ın dizileri günü ele geçirmiş

ark.hoş. i total yapacakalr neredeyse

yst o ses gibi coşşamıyor
f.harbiye bitecke gibi ocakta
sil baştan erken çöktü

Kiraz Mevsimi ve Güllerin Savaşı çok iyi gidiyor.

Arkadaşım Hoşgeldin iyi aslında ama geçen sene beklentileri çok yükselttikleri için tatmin edici gözükmüyor. Ben aslında geçen sezon düşüş bekliyordum ama bu sezonaymış kısmet. Geçen seneki gibi hafta içine alınması daha iyi olur belki.

3 Adam'a canlı yayın yaramış ve program kendine gelmiş.

sil baştan 1 reytinge düşmüş ohhh sefamm olsun bugünün en iyi haberi

kiraz mevsimide 9 reytingi hak etmiyordu kesinlikle 8 reytingte kalmaya devam etsinler🙂🙂

güllerin savaşı 6 reytingi görüyormuş nerdeyse büyük tebrikler bugünün kazananı olmuşlar😉
Bence sevinme okadar kişi ekmek yiyor bu diziden umarım hayal kırıklığına uğrarsı haftaya @Çiğdem-

Son düzenleme:
Haro dizin düşüşe geçmiş hala iyi ama
Evt çok şaşırdım halbu ki iyi bölümdü

Şu kıskançlıgini bırak artık