18 Ekim 2011 Salı Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu Salı gecesi ne izlediniz ?

• Öyle Bir Geçer Zaman Ki (Kanal D)

Oy: 0 0.0%
  • İstanbul'un Altınları (ATV)

Oy: 2 50.0%
  • Kim Milyoner Olmak İster (ATV)

Oy: 4 100.0%
  • Trabzonspor - CSKA (Star)

Oy: 2 50.0%
  • Bul Bakalım (Star)

Oy: 1 25.0%
  • Lille - İnter (Star)

• Gün Akşam Oldu - Tekrar (Show)

• Deniz Yıldızı (Fox)

• Dinle Sevgili (Fox)

• Derin Sular (Fox)

• Diğer (Lütfen belirtin)

• TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    4
  • Anket kapatılmış .

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,350
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
reyting.gif

Sonuçlar belli oldu...

Öyle Bir Geçer Zaman Ki bu hafta çıkışa geçti ve yeniden 20 reytingi aşmayı başardı.

CSKA - Trabzonspor maçı da iyi gitti ve üçüncü oldu.

Günün şokunu ise İstanbul'un Altınları yaşadı. Dizi, bu hafta A/B'de 16.sıraya yükselmesine rağmen totalde 47.sıraya kadar geriledi. ATV'nin bu sezonki büyük başarısızlığı sürüyor...

Son düzenleme:
Tam isabet! Tam tahmin ettiğim gibi Öyle Bir Geçer Zaman Ki haftalar sonra 20 reytingi geçmeyi başardı. Uzun süredir 17-18 reyting seviyesinde dolaşan dizi, eski günlerine yavaş yavaş dönmeye başladı ve 20 reytingi geçti.

Öyle ki A/B'de 22 reytingi zorlamış.

Tek kelimeyle işte bu, diyorum. İşte Öyle Bir Geçer Zaman Ki bu. Dün gerçekten harikaydı uzun haftalardır geçen boş bölümlerden sonra.

Tebrik ediyorum :)

Bu konuda bilmiştim: https://fav10.net/f498/oyle-bir-gecer-zaman-ki-20-reytingi-gececek-ff-ozel-inceleme-92999/

Öyle Bir Geçer Zaman Ki bu hafta yükselise geçmis, çünkü çok heyecanli bir bölümdü. Ama sosyal paylasim sitelerde dizinin tadi kaçmaya basliyor diyorlar..

Star'da yayinlanan sampiyon ligi maçi çok iyi gitmis ve Star'in yüzünü güldürmeye basarmis.

Istanbul'un Altinlari için maalesef elveda demenin zamani. Kaliteli kadrosuyla dikkat çeken dizi, maalesef bir türlü istenilen reytingleri elde edemiyor. Gelecek hafta "Pist Yedili" dizisinin gelisiyle daha da düsebilir.

Beni Affet yükselise geçmis.

Öyle Bir Geçer Zaman Ki bu hafta yükselise geçmis, çünkü çok heyecanli bir bölümdü. Ama sosyal paylasim sitelerde dizinin tadi kaçmaya basliyor diyorlar..

Star'da yayinlanan sampiyon ligi maçi çok iyi gitmis ve Star'in yüzünü güldürmeye basarmis.

Istanbul'un Altinlari için maalesef elveda demenin zamani. Kaliteli kadrosuyla dikkat çeken dizi, maalesef bir türlü istenilen reytingleri elde edemiyor. Gelecek hafta "Pist Yedili" dizisinin gelisiyle daha da düsebilir.

Beni Affet yükselise geçmis.

Sosyal paylaşım sitelerinde ilk sezonun yarısından itibaren öyle, diyenler vardı.

Bakın bir fan olarak söylüyorum Öyle Bir Geçer Zaman Ki 2.sezonun ilk bölümlerinde biraz düşüş yaşadı, tadı kaçtı.

Ama dün akşamki bölüm gerçekten harikaydı ve dizi eski günlerine yavaş yavaş dönecektir.

İstanbul'un Altınları'nı izledim yine. Dizi hala komik ama bazı şeyler sıkmaya başladı. Mihrap Yerinde karakteri ile olan meseleler çok fazla uzadı ve sıkıcı bir hal almaya başladı. Fahri Altın yine müthişti, bol bol güldürdü.

Dizi süreleri keşke daha kısa olsa diyor insan, çünkü sitcomların süreleri uzun olunca bir süre sonra sıkıcı olmaya başlıyor. Bu yüzden Avrupa'da, ABD'de 20 dakika sürüyor sitcomlar. Keşke bizde de 20 olmasa bile 40-45 dakika civarına inse...

İstanbul'un Altınları'nı izledim yine. Dizi hala komik ama bazı şeyler sıkmaya başladı. Mihrap Yerinde karakteri ile olan meseleler çok fazla uzadı ve sıkıcı bir hal almaya başladı. Fahri Altın yine müthişti, bol bol güldürdü.

Dizi süreleri keşke daha kısa olsa diyor insan, çünkü sitcomların süreleri uzun olunca bir süre sonra sıkıcı olmaya başlıyor. Bu yüzden Avrupa'da, ABD'de 20 dakika sürüyor sitcomlar. Keşke bizde de 20 olmasa bile 40-45 dakika civarına inse...

Katiliyorum. Mesela Hollanda'da dram dizileri 30 dakika sürüyor, polisiye dizileri 40 dakika ve sit-comlar 15-20 dakika.. Ama o 15-20 dakikada her sahne insanlari güldürüyor..

ö.b.g.z.k yükselmiş ama zaten iyiydi dizi
starın yüzünü maçlar güldürüyor onlar da yakında gidecek
istanbulun altınları ab'de idare etsede totalde berbat
foxun yapımları da iyi gitmiş

Türkiye'de dram dizileri 50 dakika sürmeli bence ve komedi dizileri 35 dakika sürmeli bence..

Öyle bir gecer zamanki bu sezon ilk kez 20 Reytingi gecmis ama bunun en büyük sebebi karsisinda iddaali bir rakibinin olmamasi, ben iddaa ediyorumki bu dizinin karsisinda iddaali bir dizi olsa ÖGZBK ortalama 15 Reytinge kadar düser.