18 Aralık 2023 Pazartesi Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Safir - 16. Bölüm | ATV

Oy: 0 0.0%
  • MasterChef Türkiye All Star - 183. Bölüm | TV8

• TV İzlemeyeceğim/İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    12
  • Anket kapatılmış .
Kızıl Goncalar iyi başlamış. Tekrarları da gayet iyi oranlar almış. Daha da yükseleceğini düşünüyorum. Ömer izlediğim halde bi kaç haftaya böyle giderse Ömer'in reyting kaybedeceğini düşünüyorum. Senarist değişikliği gerçekten diziyi berbat etti. Gereksiz karakterler ve dizinin 3 saate ulaşması katlanılır gibi değil. Bi iki bölüm daha şans verip toparlanma olmazsa ben de vedalaşıcam gibi duruyor.

5+ diyorsun ama 5 almakla 7-8 almak arasında önemli bir fark var.

Senede 60 dizi çıkıyorsa 50-55 i bir sonraki sezon cumburlop çöküyor TRT nin aynı senaryolarla her yaptığı tarih dizisinin tutması normal mi sence bu durumda 😂 farklı mantıkta 1 dizi yaptılar Barbaros o da çöktü

Bence çok normal. Diriliş Ertuğrul ile adamlar yeni bir alan oluşturdular. Birbiri ardına da diziler yaptılar ve hep ilgi çekici isimlerin üzerine gittiler. Barbaros dizisi tek bir kişiye odaklanmış olsa tutardı ama tüm kardeşler ilgi çekici bir konu değildi.

Dediğin gibi konsept dışına çıktıkları zamanda da başarısız oldular. Kendi içlerinde MCU misali bir evren oluşturdular ve ekmeğini iyi yiyorlar.
------

5+ diyorsun ama 5 almakla 7-8 almak arasında önemli bir fark var.
Son Kudüs dizisinin böyle başlangıç yapması o kadaaar normal ki. Zaten şu anda gündem Kudüs üzerine ve Selahaddin Eyyubi'nin tanınırlığı artmış durumda.

MCU nedir?

Reactions: serhatt
Diğer kanallar için izleyici tercihlerinin bu kadar hızlı değiştiği bir ortamda trr nin aynı mantıkta dizileri sürekli tutturmasına kimse inanmaz
örnek verdiğin mcu nun bile patlayan işleri var

Mesela fox 10 yıl önce kadınlara hitap eden dizilerle doluydu, sonra kiraz mevsimi ile gençlik dizilerine evrildi, ab grubuna hitap etmeye başladı bir ara şimdi de total aksiyon dizileri tutuyor bu sene benzeri neredeyse tüm kanallar için geçerli izleyici yapılan iş ne kadar masraflı, enek isteyen vb. Bakmıyor bir trt nin dönem dizilerinde sabit kaldılar 😂😂

Reactions: Gizmen
MCU zaten tamamen başarılı yapımlarla dolu bir evren değil. TRT'nin dizileri de öyle. Pazartesi akşamları iki sezonda bir dizi değişiyorlar. Kaldı ki ben öyle çift hanelere çıktıklarını da çok hatırlamıyorum. Sabit bir kitle ile gidiyorlar. Zaten konsept dışı dizilerinin halini görüyoruz.

TRT tarihi dizi harici en son Masumlar'ı tutturmuştu. Diğer dizileri ya maksimum 4 aldı yada oraları bile göremeden bittiler. Kanal bu tür dizilerle kendini özleştirdi bence. 10 yıldır aynı tarz dizi yaparak işin kolayına kaçıyorlar ve karşılığını da alıyorlar.