18 Aralık 2013 Çarşamba Reyting Sonuçları

Reyting sayfalarına genelde etiketlenmedikçe pek yorum yapmam ama bugün tekrar yapasım geldi. Show TV bu bölüm en azından diziye bir yarım saat özet vermeliydi. Komedi dizilerinde makul olan özet saati zaten budur. Genelde 15 - 30 dk. arasında olmalı özet dilimi. Ama kanal maalesef nasıl bir akla mantığa uyduysa diziyi özetsiz başlatmış. Umarım haftaya böyle olmaz...

Dizi bence bu hafta yükselecektir. En azından AB'de. Ben bölümün neden beğenilmediğini anlayamadım. Bence bu bölümde gayet güzel. Duygusal sahneler ağırlıklı ama sanırım bir bölüm duygusal sahneler, bir bölümde komediye yönelik sahneler ağırlıklı gidecekler ki böyle olması daha iyi bence.

Bu anlık umarım 8 alır dizi.

Abarttın aga ne boş günü.
boş tabi aga haftanın diğer günleri bu saatte 10 larla dans ediliyo çarşamba 7 zor görülüyo boş olduğu her halinden belli sevdaluk normalde tutacak bi iş değil ama boş bi gün olduğundan rahatça tuttu ama konuşmak için erken inşallah düşmez

21:15 - 21:30 #sbt #reyting'leri 1) STAR: 9.03 2) SHOW: 7.53 3) ATV: 3.4 4) FOX: 3.09 5) SMNYL TV: 2.96
vahşetül dehşet 😱

6 aylık emek ve tutmayacak 😱

vahşetül dehşet 😱

6 aylık emek ve tutmayacak 😱
Muhteşem geçen haftaya göre düşük gitmiş ama.

Bölüm kötü demedim ama tempo düşük.
Yarın geçen haftaya benzer oran alır mı acaba umarım alır. 7 alsa keşke.

My affetmemiş 2.anlıkta.

Aga Sevdaluk'u 1 DK kadar hiç izledin mi. Hadi onu geçtim madem boş gün Kanal D 2 tane Dizi başlattı 2'si de tutmadı ya.

Muhteşem geçen haftaya göre düşük gitmiş ama.

Bölüm kötü demedim ama tempo düşük.
Yarın geçen haftaya benzer oran alır mı acaba umarım alır. 7 alsa keşke.
geçen haftaki bölüm aşömıştı bu bölüm o yok
geçen hafta ilk 40 dk de 2 fragmandaki tüm oaly bitmişti

Yav ne biliyorsun izlemediğin bir dizi hakkında atıp tutma.

My reklam 21:41.

Arkadaşlar show akıllılık yaptı bence. Özet kitleyi kaybetmesine sebep olabilirdi. Direkt yeni bölüme girmesi lehine bence.
reklam stratejisi de gayet iyi.