Aynen çok iyiKöy halkı toplanınca iyi oluyo.
Bağurma kulağımun dibinde.
Ne var girmesin sonda versin.yok artık
Aynen çok iyiKöy halkı toplanınca iyi oluyo.
Bağurma kulağımun dibinde.
Ne var girmesin sonda versin.yok artık
21.45 te verecek bu gidişle zatenAynen çok iyi
Ne var girmesin sonda versin.
Bu anlık 8 alırsa reklam girsin isterim yoksa sonuna kadar devam.21.45 te verecek bu gidişle zaten
ey show duy bunu deniz ne derse oBu anlık 8 alırsa reklam girsin isterim yoksa sonuna kadar devam.
Pardon kendimi tutamıyorum ceza gelecek ama tüm şuç aptal Show TV'nin suçu yahu özet vermez mi be.Bune la yorumlara bak hep sevdaluk aleyhine dizi sanki 3e falan dustu kac anliktir lider 7 kusur aliyor ne diyonuz la
ey show duy bunu deniz ne derse o
boş tabi aga haftanın diğer günleri bu saatte 10 larla dans ediliyo çarşamba 7 zor görülüyo boş olduğu her halinden belli sevdaluk normalde tutacak bi iş değil ama boş bi gün olduğundan rahatça tuttu ama konuşmak için erken inşallah düşmezAbarttın aga ne boş günü.
Evet 1.5 saattir sadece 3 dk reklama girdi halada devam ediyor bence de show tvnin sucuPardon kendimi tutamıyorum ceza gelecek ama tüm şuç aptal Show TV'nin suçu yahu özet vermez mi be.
vahşetül dehşet 😱
6 aylık emek ve tutmayacak 😱boş tabi aga haftanın diğer günleri bu saatte 10 larla dans ediliyo çarşamba 7 zor görülüyo boş olduğu her halinden belli sevdaluk normalde tutacak bi iş değil ama boş bi gün olduğundan rahatça tuttu ama konuşmak için erken inşallah düşmez
Muhteşem geçen haftaya göre düşük gitmiş ama.vahşetül dehşet 😱
6 aylık emek ve tutmayacak 😱
Bölüm kötü demedim ama tempo düşük.Reyting sayfalarına genelde etiketlenmedikçe pek yorum yapmam ama bugün tekrar yapasım geldi. Show TV bu bölüm en azından diziye bir yarım saat özet vermeliydi. Komedi dizilerinde makul olan özet saati zaten budur. Genelde 15 - 30 dk. arasında olmalı özet dilimi. Ama kanal maalesef nasıl bir akla mantığa uyduysa diziyi özetsiz başlatmış. Umarım haftaya böyle olmaz...
Dizi bence bu hafta yükselecektir. En azından AB'de. Ben bölümün neden beğenilmediğini anlayamadım. Bence bu bölümde gayet güzel. Duygusal sahneler ağırlıklı ama sanırım bir bölüm duygusal sahneler, bir bölümde komediye yönelik sahneler ağırlıklı gidecekler ki böyle olması daha iyi bence.
Bu anlık umarım 8 alır dizi.
Aga Sevdaluk'u 1 DK kadar hiç izledin mi. Hadi onu geçtim madem boş gün Kanal D 2 tane Dizi başlattı 2'si de tutmadı ya.boş tabi aga haftanın diğer günleri bu saatte 10 larla dans ediliyo çarşamba 7 zor görülüyo boş olduğu her halinden belli sevdaluk normalde tutacak bi iş değil ama boş bi gün olduğundan rahatça tuttu ama konuşmak için erken inşallah düşmez
geçen haftaki bölüm aşömıştı bu bölüm o yokMuhteşem geçen haftaya göre düşük gitmiş ama.
Bölüm kötü demedim ama tempo düşük.Yarın geçen haftaya benzer oran alır mı acaba umarım alır. 7 alsa keşke.
Yav ne biliyorsun izlemediğin bir dizi hakkında atıp tutma.boş tabi aga haftanın diğer günleri bu saatte 10 larla dans ediliyo çarşamba 7 zor görülüyo boş olduğu her halinden belli sevdaluk normalde tutacak bi iş değil ama boş bi gün olduğundan rahatça tuttu ama konuşmak için erken inşallah düşmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?