18 Aralık 2013 Çarşamba Reyting Sonuçları

Sen dedin A/B oyunculuğun hakkını her zaman verir diye. O yüzden dedim.
onu dizi başlamadan önce dedim ya. yanılmışım işte ne istiyor özür mu dileyeyim))) izledikten sonra senle konuştuk dizi fazla Total olmuş diye. ayrıca dizide ciddi sive krizi var benim için uzulmedeki sive nerde burdaki nerde sanki ingilizler karadenizi işgal etmiş gibi

Özür dile demiyorum ne alaka?
Sadece total olacağı belliydi diyorum.

Özür dile demiyorum ne alaka?
Sadece total olacağı belliydi diyorum.
ben sadece çekildiği yere bakıp Total olacağını düşünmedim senaryoda ab mantığını da gozetirler diye düşündüm çünkü ab halkının sevdigi iyi oyuncular var ilk bölümde Twitter yıkıldı. ilk bölümde de gördük 6ab reytingi aldı. ama senaryo çok klasik

Diyorum hala da diyorum dunku bolum dolu dolu bir bolum olsaydi fark epey kapanirdi cunku yuzyilda dustu.
tamam işte bende onu diyorum eğer yeni dizinin 2.bölümü durgunsa ve 1.5-2 reyting düşerse bu kötü demektir ve bana göre tutmamıştır ama tabi kesin sonuçu gelecek hafta göreceğiz eğer o zamanda düşerse geçmiş olsun

Kanal d haber dizi olaymış varya... saçma oldu neyse.. başarılı gitmiş...

Muhteşem yüzyıl birazdan fazla etkilenmiş....

Sevdaluk eğer haftayada düşerse işi içler acısı olacaktır....

Merhamet düşmüş.....

Vicdan berbat....

Doksanlar düşmüş....

Kısaca herşey düşmüş ana haberler yükselmiş tebrikler fox habere ve kanald habere....

O zaman haftaya konuşalım.

my nin bölüm de dolu dolu olsa total 10 ab 12 olurdu
Arkadaşım yani dün aslında yanlış yaptılar böyle pasif bir bölüm koymakla diyorum. En azından dün totalde zirveye iyice yaklaşabilirlerdi izleyici çalabilirlerdi.

80 almak için bayağı bir cıbıl kalmalı bu hesaba göre

VİCDAN dizisinin AB grubunda en az 8 civarı almasını isterdim böyle kaliteli bir dizinin tns tenekleri tarafından izlenmemesi ilginç?

SEVDALUK geçen haftaki bol reytingine rağmen AB grubu dizisi olmadığını söylemiştim @denizz19
ab grubunda dahada düşecektir hala oyuncuların hatrına fazladan seyirci kaptığını düşünüyorum..

Bence en çok düşeceği oran buydu daha düşmez.

ilk bölümde aldığı bol reytingler gözünü boyadı herzamanki gibi

reytinglere göre yorum yapmamak lazım bol reyting alanın kaliteli olduğunu söylemek ne kadar mantıklı?

geçen haftada bana göre sevdaluk berbattı dizi oyuncuları hatrına izlendi bu haftada....geçen hafta diziye bir 10 dakika baktım umudu kestim sen reytinglere bakıp fazla umut bağladında ilk kez bir dizi beğenecektin olmadı

birde senin aşk meşk ve hayaletler adlı dizin var o da yakında kalkar yayından
))

Bence en çok düşeceği oran buydu daha düşmez.

aha buraya yazıyorum deniz sonra demedi deme dahada düşecek
)

hacı anladın yine))) alintiladigin yorumum daha dizi yüksek reyting almadan dizi başlamadan önce yaptım.. Al al günahımi iyi oluyor)))

Dusmeyecek haftaya artar

hacı anladın yine))) alintiladigin yorumum daha dizi yüksek reyting almadan dizi başlamadan önce yaptım.. Al al günahımi iyi oluyor)))

yorumuna cevap yazmadım beyazsoy sana cevap yazdım geçen hafta beğenerek islemiştin ya hanı
)

yorumuna cevap yazmadım beyazsoy sana cevap yazdım geçen hafta beğenerek islemiştin ya hanı
)
yoo geçen hafta yorumum bu dizi aramızda Kalmasın ayarında Birol güven ve gani müjde dizilerin espri düzeyinde iyi dedim. geçen hafta da dedim konusu Klişe diye. bu dizi ayakta tutacak olanlardır dedim

yoo geçen hafta yorumum bu dizi aramızda Kalmasın ayarında Birol güven ve gani müjde dizilerin espri düzeyinde iyi dedim. geçen hafta da dedim konusu Klişe diye. bu dizi ayakta tutacak olanlardır dedim

bence dizinin en berbat yerleri zaten o espri kısımları esprilerin gani müjdeden daha kaliteli olduğunu söylemişsin yahşi cazibedeki espriler sevdaluktaki bayat esprilerin yanında şaheser kalır
)

bence dizinin en berbat yerleri zaten o espri kısımları esprilerin gani müjdeden daha kaliteli olduğunu söylemişsin yahşi cazibedeki espriler sevdaluktaki bayat esprilerin yanında şaheser kalır
)
o espriler ganiye ait değil ekibin spontan yaptığı esprilerdi.. yoksa nereye gitti o espri yeteneği))) birde bilmiyorsan söyleyeyim dizileri ekranda yazan senaristler yazmaz 10 tane senatisten oluşan senaryo ekibi yazar. muhtemelen yahşi cazibe ekip iyiymiş

senaryo kadrosu 80 kişidende oluşsa asıl damgayı vuran sonuçta gani müjdedir ne diyor senaryo gani müjde bu kadarı yeterli benim için devamında 40 tane yardımcı olup olmaması değiştirmiyor durumu ..

ama şu konuda haklısın yahşi cazibedeki esprilerin bir çoğu oyuncuların katkısıyla yapılan doğaçlama esprilerdir benimde tahminim bu yönde
)

Çarşambalari artık benim için boş oldugundan pek önemsemesemde reytingleri, reytinglere baktiğimda gözüm artık haberlere gidiyor. Kanal D yine süper gitmiş Portakallı Fatih'de çok iyi gitmiş. Bu iyi gidişler beni düşündürttü. Acaba haber saatleri değişebilir mi???

Yurdda Sevdaluk'u İzledik. Çok Beğendik.Reytingleri gayet iyi