18 Ağustos 2020 Salı Reyting Sonuçları

Bugün Hangi Yapımı İzleyeceksiniz/İzlediniz?

• Şans Kapıyı Çalınca | ATV

Oy: 0 0.0%
  • Yaparsın Aşkım | FOX

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    15
Eğer bilerek yapıyorlarsa muhteşem bir şey

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah, uzun bir zaman sonra Star TV'nin gündüz kuşağını canlandırdı. İzlemesem de bu başarısını sezon başlayınca da devam ettirebilir umarım.

Baraj'ın tekrarları Total ve 20+ABC1'de iyi gitmiş, haftaya ne olacak merak ediyorum.

Master Chef'in ise diziler gelince düşüşe geçeceğini, bu reytingleri bir daha göreceğini zannetmiyorum.

Reactions: Doğan
Demet ve Alişan ile Sabah Sabah yine iyi işler çıkarmış. Star için çok iyi oldu

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme yine Total'de ortalama oranlar almış da Ab'sde yine ilk 100'e girememiş.

Asuman'la Sevgili Dünürüm'ün tekrarları iyi kötü oranlar almış ama yeni bölümü listelerde yok.

Baraj'ın tekrarı da Total'de iyi iş çıkarmış.

DEMET VE ALİŞAN ILE SABAH SABAH | STAR TV

muge zuhal esra gelince n yapacaklar.önemli olan lar bunlar

Masterchef dizilerin yokluğunda 9 ratinglere dayanmış...Share 35 bulmuş..Tabikide diziler başladığında 10 rating alamaz ama ben düşük seviyede olacağını sanmıyorum.

Bu arada daha ilk konseylerinde kaosun dibine vurdular... Buda zaten Sosyal Medya ratinglerinden belli oluyor
https://twitter.com/x/status/1295986358465507328
O nedenle tekrar belirtiyorum MC kitlesi Survivor yada O Ses Tr den farklı olduğu için sezon içinde 4-6 bandında devam eder ama karşısındaki diziler fos çıkarsa gene 6-8 zorlar.

Bu arada Demet ve Alişan hayret ilk 25 girmişler... sanırım cemalcan ,mehmet şef falan varmış....onların etkisi oluyor işte....

d mekkı millet diziden bıkmış yarışma izliyor..tv 8 de türkiyenin ilk yarışma kanalı bence .gece gunduz hep yarışma var

Masterchef tebrikler,
Demet&Alişan'da konuk Işın Karaca'ydı.
Ab'de 10. abc'de 16. olmuş gayet güzel, bu formatta konuklar belirliyor her şeyi, Işın hanım almış götürmüş zaten enerjik biri.

Masterchef AB'de 36.65 share alarak TV8'in bu alanda rekorunu kırdı galiba. Hiç hatırlamıyorun bu kadar yüksek share.

Müge Anlı gelmeden bile Show'dakj program iyi değil listeye girdi mi onu bile bilmiyorum.

demet alişan başarılı..sonu negahan alçıgibi olur showun