Kocamın Ailesi, yeni yönetmeniyle çok iyi oldu. Hem AK için başarılı bir yönetmeni var diyorsun ama kimi gördüysem Hatice Memiş ayrıldıktan sonra yeni yönetmenin başarılı olmadığını söylüyor, ki ben de izliyorum ve öyle düşünüyorum. Hatta Buğra çok sıkı izleyicisi o da öyle demişti.Kocamın Ailesi sadece tatlı bir senaryoya sahip ama 1990'lardan fırlamış gibi görüntüleri var. Aramızda Kalsın, Canım Ailem tadında hem kaliteli senaryo hem de başarılı bir yönetmene sahip bence.
Tarzları aynı olabilir ama Aramızda Kalsın 10-15 gömlek üstün bence. Sonuçta MY ile Fatih de aynı temadaydı
4 tane metro ağı var Ankara'da, ben Kızılay'a gittim.ankara siyasalın önünden geçen metro mu ? ankaraya ilk gittiğim anda ilk girdiğim mekan metroydu otogardan
Sana da yaranılmıyorkpa tekrar ab 71. abc1 81.olmuş totalde listede yok şaşırdık mı hayır tabi ki de@Forumdash @yakup09 @Bully @-potterhead-
bu vesileyle kpa dan 1 saat geç başlayıp listeyi alt üst eden galipi de kutlamayı unutmayalım@ABAY_06
[HASHTAG]#yarimyaren[/HASHTAG] bu sezona damga vuracak inşallah
0.45 e 0.48 maşallahSana da yaranılmıyorDizi kendi içinde iyice AB olmuş onu niye demiyorsun
Galip yeni sezon ne zaman başlıyor haberin varmıkpa tekrar ab 71. abc1 81.olmuş totalde listede yok şaşırdık mı hayır tabi ki de@Forumdash @yakup09 @Bully @-potterhead-
bu vesileyle kpa dan 1 saat geç başlayıp listeyi alt üst eden galipi de kutlamayı unutmayalım@ABAY_06
[HASHTAG]#yarimyaren[/HASHTAG] bu sezona damga vuracak inşallah
bir fikrim yokGalip yeni sezon ne zaman başlıyor haberin varmı
Totalde listeye girememiş demişssin0.45 e 0.48 maşallah
maşallah diyelim yeni sezonda da bu reytingte devam etsin inşallahTotalde listeye girememiş demişssinKim bilir orda kaç aldı??? 0.035?? aldı ne biliyorsunBak dizi apAB oldu
Arka Sokaklar bence artık PT2`ye gitmeli zaten düştü.Ama Kanal D yine PT1 diyecektir. Malum Şefkat Tepe Sungurlar oldu zaten düşüş yaşayacak. Acun da tv8`de ya, zirveyi isteyecektir.
ya zaten poyaz karayel ve bu son olsun en azından kasım gibi hazır olsunlar. şimdiden yayına karışıp ortalığı bulandırmasınlar.
ama kanal d yeni sezona bu 4 lü ile girecek ;
- benim adım gültepe
- bana artık hicran de
- şeref meselesi
- urfalıyım ezelden.
sanırsam bu dörtlünün çekim başladı haberlerini duymuştuk.
pt-2 değil bitmeli artık.gerçi yine birini hastaneye koyup kanalın en iyisi haline getirtirler. erlerin taktiği bu, 1-2 ay kanal d nin gözünü boyuyup, aklını başından alıyor. kanal da dokunmuyor haliyle
Geçen yılda böyle dediniz kanalın en çok izlenen işi Arka Sokaklar oldu.Cumartesi pt-2'de dizi izleneceğini sanmıyorum ben ya eğlence programları iyi gider. Bence Kanal D Cumartesi pt-2'ye Arkadaşım Hoşgeldin'i koysun. Totali Arka Sokaklar ile kurtarıyor zaten ab'yi de Arkadaşım Hoşgeldin ile kurtarır.
Çarşamba pt-2 şimdilik Dikmen'in ama Gültepe tutacak Dikmen de yayından kalkacak bunu görmek çok zor değil..
Poyraz Karayel ?Kanal D'nin yayın akışıyla ilgili tahminlerde bulunulmuş. Bende bulunayım bari. @Bully @yakup09 @RevaN
Pazartesi: Ulan İstanbul
Salı: Küçük Ağa
Çarşamba: Benim Adım Gültepe
Perşembe: KVP - Arkadaşım Hoşgeldin
Cuma: Bana Artık Hicran De
Cumartesi: Arka Sokaklar
Pazar: Şeref Meselesi
Güllerin Savaşı muhtemelen bir günde denenir. Reytingleri kurtaracak düzeydeyse transfer olabilir ya da transfer edilemeyecek gibi olursa bitirilir.
Yalan Dünya yine Ekim'e doğru başlar. O yüzden Bana Artık Hicran De'yi o güne yazdım. Ulan İstanbul'da Karadayı karşısında düşüş yaşarsa bence Kanal D o gün için yeni bir dizi koyar. Ankara'nın Dikmeni'de Benim Adım Gültepe tutmazsa eğer 3-4 bölüm içerisinde ki tutacaktır diye biraz bekletir ve Çarşamba'ya BAG tutmazsa PT1'de devam, tutarsa PT2'de devam eder ama ne kadar sürer, ne kadar alır bilemiyorum. Ben PT2'de başarı yakalayacağını düşünmüyorum ama BAG'nin oranları çok yüksek olursa ona da yansır ve devam eder.
Şeref Meselesi'de Pazar günü olur bence. Hatta o başlamadan önce Güllerin Savaşı'nı deneyebilir gibi geliyor bana Kanal D o günde...
O dizilerin çekimleri başladı ama Ekimden önce başlaması güç. Poyraz Karayel PT2'de denenir, Ulan İstanbul'dan umduğunu bulamazsa Kanal D Pazartesi günü Urfalıyım Ezelden'i dener. Bu Son Olsun'un çekimleri başladı mı bilmiyorum. Galip Derviş'i Kanal D yine her gün dener, biraz ara verir bir şeyler bir şeyler öyle öyle sezonu bitirir.Poyraz Karayel ?
Urfalıyam Ezelden ?
Bu Son Olsun ?
Galip Derviş ?
Sence başarılı olacak mı bu sezon ?O dizilerin çekimleri başladı ama Ekimden önce başlaması güç. Poyraz Karayel PT2'de denenir, Ulan İstanbul'dan umduğunu bulamazsa Kanal D Pazartesi günü Urfalıyım Ezelden'i dener. Bu Son Olsun'un çekimleri başladı mı bilmiyorum. Galip Derviş'i Kanal D yine her gün dener, biraz ara verir bir şeyler bir şeyler öyle öyle sezonu bitirir.
Şimdi Kurtlarım Vadim Pusum ve Küçük Ağam olacak.Geçen yılda böyle dediniz kanalın en çok izlenen işi Arka Sokaklar oldu.
Geçen yıl Arka Sokaklar pt-2'ye alınsın dedim evet ama Kanal D'nin geçen seneki Eylül-Ocak faciasından sonra bu sene akıllandım.Geçen yılda böyle dediniz kanalın en çok izlenen işi Arka Sokaklar oldu.
Hala aynı düşünüyorum. Aile dizisi ama günümüz sitcomundan daha kötü kadrajları ve color'ı var. 1. bölümden sonra epey düzeldi ama hala 'iyi' değil benim için.Ulan İstanbul yine zirvede.Bölümü beğendim ben her hafta üstüne ekliyorlar süper oluyor.Tebrikler.
Kaçak Gelinler'in oranları iyi ama Star'da bir sürü dizi başlayacak ve Kaçak Gelinler böyle devam ederse harcanabilir yeni sezonda. O yüzden en az 6 almalı diye düşünüyorum.
Güldür güldür Show'a tebrikler.
Kocamın Ailesi, yeni yönetmeniyle çok iyi oldu. Hem AK için başarılı bir yönetmeni var diyorsun ama kimi gördüysem Hatice Memiş ayrıldıktan sonra yeni yönetmenin başarılı olmadığını söylüyor, ki ben de izliyorum ve öyle düşünüyorum. Hatta Buğra çok sıkı izleyicisi o da öyle demişti.
Bir diziyi yüceltecem derken diğerini çok fena eziyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?