18-24 Mayıs 2020 | Fav10 Haftanın Üyeleri

Bütün adminl
Sayacınız yanlış ama
ben pazartesi erkenden 40.000 oldum ama sayacınız 1000 küsür mesaj yazmış bana artı mesaj sayım 40.500 küsür. Bu hafta herşey garip :S
@bazinga
Bazı bölümlerdeki mesajlar mesaj sayısına etki etmiyor. Kutlama, forum oyunları vs.

Reactions: Dosi
Bu mesajdan niye bana alıntı etiketi geldi Şerlok beyciğim

Derin Fav10 iş başında...

Survivor konusunda alıntıladığım bir mesajınızı yanlışlıkla buraya eklemiştim Utku beyciğim, sonrasında sildim ama bildirim gitmiş demek ki hemen.
Sistemler yağ gibi... @bazinga

Reactions: bazinga and MasacRE
Reactions: sokak sanati
Bütün adminl

Bazı bölümlerdeki mesajlar mesaj sayısına etki etmiyor. Kutlama, forum oyunları vs.
"Bütün adminl" kısmı galiba @Sherlock 'un mesajına cevap yazacaktın yarıda kaldı, sonra bana yazarken unuttun. Doğru mu?

evet oralardaki mesajların mesaj sayımızda etki etmediğini biliyorum ama şu enler listesindeki sayaca işliyor belli.
Bu arada 10.000 kampanya konusu silinecekti hani? Baya saçma yorumlarımız mevcut silineceğini sanıp yazdığımız

Reactions: Sherlock
Sağol cnm sanada tebriks
Ara vericem biraz yoruldum
Az az açarım artık

En çok konu açanlardan biri olmuşum, ilk 10'a girmişim 8. sırayla ve 6 konuyla. Mesaj konusunda az daha 500 mesaja ulaşıyordum, bir mesajla kaçırmışım, 13. sıradayım. Hit konusunda da 1022 hitle 12. sıradayım. Bu haftayı aktif geçirmişim.

Reactions: Dosi