18 - 24 Mayıs 2013 Haftalık Reytingler Belli Oldu

Yakamoz-Asi

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
37,748
Puanı
1,061

Yakamoz-Asi
tarafı</SPAN>ndan haz</SPAN>ı</SPAN>rlanan ve Cumartesi - Cuma (18-24 May</SPAN>ı</SPAN>s 2013) haftas</SPAN>ı</SPAN> olarak belirlenen haftada Kurtlar Vadisi Pusu ve Karaday</SPAN>ı</SPAN> haftay</SPAN>ı</SPAN> lider tamamland</SPAN>ı</SPAN>.

Toplamda 43 dizinin ekrana geldi</SPAN>ğ</SPAN>i haftam</SPAN>ı</SPAN>zda TOTAL'de Kurtlar Vadisi Pusu 11.18 Reyting ile birinci oldu. Dizi böylece 10 reytingi geçebilen tek dizi oldu.

Karaday</SPAN>ı</SPAN>'n</SPAN>ı</SPAN>n 9.60 reyting ile ikinci olduğu ama geçen haftaya göre büyük
düşüş yaşadığ</SPAN>ı</SPAN></SPAN> haftada Muhte</SPAN>ş</SPAN>em Yüzy</SPAN>ı</SPAN>l yayı</SPAN>nlanmadı</SPAN> ve üçüncülüğ</SPAN>ü Öyle Bir Geçer Zaman Ki 7.61 reyting ile kaptı</SPAN>. TOTAL'de en dikkat çeken dizi ise Karagül oldu. Dizi çok az farkla dördüncülüğe kadar yükseldi!

AB'de ise Karaday</SPAN>ı</SPAN> rakiplerine büyük fark atarak 10.88 reyting ile ard ardı</SPAN>na üç</SPAN>üncü kez liderli</SPAN>ğ</SPAN>ini sürdürdü. Dizi ayrı</SPAN>ca 9 reytingi geç</SPAN>ebilen tek dizi oldu.

Muhte
</SPAN>ş</SPAN>em Yüzy</SPAN>ı</SPAN>l'ı</SPAN>n yayı</SPAN>nlanmadığı</SPAN> haftada geç</SPAN>en hafta üç</SPAN>üncü olan Intikam bu hafta ikinciliğe yükseldi. Kurtlar Vadisi Pusu ise vasat ge</SPAN>ç</SPAN>en bir bölümün ard</SPAN>ı</SPAN>ndan 8.28 reyting ile haftan</SPAN>ı</SPAN>n en </SPAN>ç</SPAN>ok izlenen ü</SPAN>ç</SPAN>üncü AB dizisi oldu. Öyle Bir Geç</SPAN>er Zaman Ki kı</SPAN>lpayı</SPAN> dördüncü oldu.

TOP10 s</SPAN>ı</SPAN>ralamas</SPAN>ı</SPAN>nda ise TOTAL'de Atv 3, Kanal D 4 ve Fox TV, Samanyolu TV ile Star TV birer dizisi ile yer ald</SPAN>ı</SPAN>. Ilk 10 arası</SPAN>nda 3 tane Cuma dizisi olması</SPAN> dikkat çekti.</SPAN></SPAN>

AB'de ise Kanal D 6 dizisi ile TOP10'da yer al
</SPAN>ı</SPAN>rken, Atv 2, Fox TV ile TRT1 birer dizisi ile yerini ald</SPAN>ı</SPAN>. Star TV böylece AB'de ilk 10 arası</SPAN>nda yer alamadı</SPAN>! TOTAL'de ilk 10 aras</SPAN>ı</SPAN>nda yer alan 4 dizi, AB'de ilk 10 arası</SPAN>na giremedi. Bunlar Dila Hanı</SPAN>m, Benim I</SPAN>ç</SPAN>in Üzülme, Arka Sokaklar ve Şefkat Tepe oldu.

I</SPAN>ş</SPAN>te Yakamoz-Asi taraf</SPAN>ı</SPAN>ndan haz</SPAN>ı</SPAN>rlanan haftal</SPAN>ı</SPAN>k s</SPAN>ı</SPAN>ralamam</SPAN>ı</SPAN>z;

TOTAL ORANLARI

AB ORANLARI

</SPAN>

İntikam'ın A/B'de yükselişi.
Diğer yapımlara da tebrikler.

Öbgzk çok iyi gitmiş bu hafta. O kadar büyük oyuncu kaybetmesine rağmen, o kadar rakibe rağmen hala bu oranları alıyosa üstelik tns'de , demek ki o eski aldığı rekor reytingleri sonuna kadar alıyomuş

Öbgzk totelde , intikam ab'de kanalının en çok izlenen yapımları

vadi bu bölüme rağmen süper oranlarla 10 reytingi geçen tek dizi ve her zamanki gibi zirvede helal olsun

Aşk Emek İster daha da yükselir umarım.Tabi Şefkat Tepe ve Beni Böyle Sev'de.

karadayı gine herzamanki gibi kalitesini konuşturup ab grubunda rakiplerine göz dağı vererek 1 olmuş kalitesini ekranlara yanıstmış totalde 2 olarak başarılı olmuş vadi totalde başarılı giderek 1 olmuş tebrikler

Karagül ve FOX'a büyük tebrikler, tabloda 4.sıraya kadar geldiler!

Aşk Emek İster umarım daha da yükselir çok güzel bir dizi çünkü.

Eline sağlık dostum. @Yakamoz-Asi

Yine Türkiye nin en fazla izlenen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu!

Iki grubtada ilk 5 e giren dizileri tebrik ediyorum...

İntikam ve Karagül'ü tebrik ederim

Karadayı'ma Beren'ime ve diğer tüm izlediğim yapımlara kocaman tebrikler :U

karadayı iyi gitmiş

intikam ab de çok iyi totalde artar
öbgz fianle doğru artar
dizilerde genel düşüş var

A/B'de Kanal D yine 6 dizisiyle ilk 10'da yer almış.

Tatar Ramazan iki grupta da 11. olmuş, kalan 4 bölümde ilk 10'a girer umarım.

Pis Yedili de yayınlanmayınca Aşk Emek İster iki grupta da Show'un en çok izlenen dizisi olmuş.

Vadinin bu bölümü durgundu ve ben izleyemedim.İzleseydim +1 reyting gelirdi aynı şekil Huzur Sokağı için de geçerle.Tebrikler Kurtlar Vadisi Pusu.Ellerine sağlık aga.