Sen bir kan tahlili yaptır bence hele yorgunluk hissediyorsan vucudundaKız şap başka şey için atılıyor yine dilin çözüldü
Sen bir kan tahlili yaptır bence hele yorgunluk hissediyorsan vucudundaKız şap başka şey için atılıyor yine dilin çözüldü
Zirve bekliyorum.Mesaj iyide 2 hafta yokluktan sonra konu açmada patlama bekliyordum senden ama zirve olmamış
Normale döndüm ablam@DiziTutkunu iyi ataktasın mesaj sayın süper@mrt-06 iyisin ablam@serhatt ne oldu düştün sen bu ara az yazar oldun
Yetişemiyorum ki sana ablacım.
Aaa gündüzleri pek giremedim için @serhatt kötü etkilenmiş biraz sende öyle cnm
Aman girme sakın böyle kafamı dinliyorumAaa gündüzleri pek giremedim için @serhatt kötü etkilenmiş biraz sende öyle cnm
Tabi ben bir şekilde limitimi bir sınırda tutabiliyorum oda bizim sırrımız olsun ayoll@Arslan Bey Çatlasın
Aaa çökmüşsün ayoll ama ben etkilenmem günde 30 dakıka bile girsem değişmez benim limitAman girme sakın böyle kafamı dinliyorum
AbartmaAaa çökmüşsün ayoll ama ben etkilenmem günde 30 dakıka bile girsem değişmez benim limitListeyi ben oluşturuyorum sonucta@mrt-06 @Arslan Bey
5 Yıldır istiklal kolay değil ayoll bunu 5 yılın her günü yapmakAbartma
Aman ne büyük başarı5 Yıldır istiklal kolay değil ayoll bunu 5 yılın her günü yapmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?