18-24 Haziran 2018 Haftanın En Çok Mesaj Yazanları

Aaa gündüzleri pek giremedim için @serhatt kötü etkilenmiş biraz sende öyle cnm :A

Tabi ben bir şekilde limitimi bir sınırda tutabiliyorum oda bizim sırrımız olsun ayoll :A :A :A @Arslan Bey Çatlasın :A :A :A
Gerçekteki halini merak ediyorum. Yine böyle misin, yoksa gerçekte patlamadığın için mi burada patlıyorsun? :A

Bildiğin evlensen, kocanı canından bezdirirsin. :A

Her konuya da alakası bile olmasa geyik taşımayı başarıyor. :A

Gerçekteki halini merak ediyorum. Yine böyle misin, yoksa gerçekte patlamadığın için mi burada patlıyorsun? :A

Bildiğin evlensen, kocanı canından bezdirirsin. :A

Her konuya da alakası bile olmasa geyik taşımayı başarıyor. :A
Aaa bildirimin gelmemiş tesadüfen gördüm şimdi :A :A :A

Fotolarımdanda anlaşılıyor gerçektede güleç yüzlüyümdür evet hatta forumda olduğumdan daha enerjiğimdir burada yazıyla bu kadar aktarabiliyoruz :A

Ben forumda üye olduktan sonra kısa sürede sevilmemin sebebini buna bağlıyorum reel kişiliğimi olduğu gibi buraya aktardım yanı konuştuğum kişiyle evde yanımdaymış gibi düşünüp konusuyorum o samimiyeti forumla kurduk samimiyetde en önemli şey :bhr::bhr::bhr:

Aaa bildirimin gelmemiş tesadüfen gördüm şimdi :A :A :A

Fotolarımdanda anlaşılıyor gerçektede güleç yüzlüyümdür evet hatta forumda olduğumdan daha enerjiğimdir burada yazıyla bu kadar aktarabiliyoruz :A

Ben forumda üye olduktan sonra kısa sürede sevilmemin sebebini buna bağlıyorum reel kişiliğimi olduğu gibi buraya aktardım yanı konuştuğum kişiyle evde yanımdaymış gibi düşünüp konusuyorum o samimiyeti forumla kurduk samimiyetde en önemli şey :bhr::bhr::bhr:
Bir de @Dosi var, o da aynı sen. :A Gerçi senden biraz utangaç olabilir. :A

Adına "samimiyet" mi dersin, yoksa "çene" mi bilemem ama mesaj yazma konusunda seni geçmek imkansız gibi bir şey. Geyik potansiyelin çok yüksek. :A

Şaka bir yana, samimiyet iyidir iyi. :)

Bir de @Dosi var, o da aynı sen. :A Gerçi senden biraz utangaç olabilir. :A

Adına "samimiyet" mi dersin, yoksa "çene" mi bilemem ama mesaj yazma konusunda seni geçmek imkansız gibi bir şey. Geyik potansiyelin çok yüksek. :A

Şaka bir yana, samimiyet iyidir iyi. :)
Aaa yok ayoll mesaj sayısı olarakta bakmamak lazım :A Eğlendikten sonra her mesajın kıymetli ama o konuda senin sıkıntıların var içi çürümüş gocamanlar gibisin :A :A :A

Aaa yok ayoll mesaj sayısı olarakta bakmamak lazım :A Eğlendikten sonra her mesajın kıymetli ama o konuda senin sıkıntıların var içi çürümüş gocamanlar gibisin :A :A :A
Geyiği abartmak sıkıntı, konudan abartılı boyutta sapılıyor. Admin bey de rahatsız olmuştu bu konuda. :A

Samimiyet mi, evet samimiyet. Orası ayrı konu. :A

Geyiği abartmak sıkıntı, konudan abartılı boyutta sapılıyor. Admin bey de rahatsız olmuştu bu konuda. :A

Samimiyet mi, evet samimiyet. Orası ayrı konu. :A
Aaa olsun sen yinede biraz gül kendiini bu yaşta içi çürümüş gocamanlara çevirme :A

Bak sana şarkı yazmışlar :A :A :A @mrt-06

Aaa @ozan ciddiydi @bazinga çok cıvık bence :A :A :A Gerçi onunda hiçbir halini beğenmiyoruz oğlan haklı :A :A :A

@Arslan Bey de azıcık gelişme var ama daha çok fırın ekmek yemesi lazım :A :A :A
Ozan ağızında kuş da tutsa eleştiririz adam ciddi oluyor laf, esprili oluyor laf ediyoruz. Ne yapacağını şaşırdı. :A

Aaa olsun sen yinede biraz gül kendiini bu yaşta içi çürümüş gocamanlara çevirme :A

Bak sana şarkı yazmışlar :A :A :A @mrt-06
Noktalama işaretleri ve yazım kuralları ciddi yapıyor beni, yoksa aşırı ciddi değilim. :A

Bir de habere yorum yapıyorum, komiklik mi yapayım? :A

Ayrıca OzaN ya da şimdiki adıyla bazinga artık hiç takmıyor. Bıkmışlık var, doğaldır. @mrt-06 :A

Noktalama işaretleri ve yazım kuralları ciddi yapıyor beni, yoksa aşırı ciddi değilim. :A

Bir de habere yorum yapıyorum, komiklik mi yapayım? :A

Ayrıca OzaN ya da şimdiki adıyla bazinga artık hiç takmıyor. Bıkmışlık var, doğaldır. @mrt-06 :A
Aaa ben eğlenceli insanı kokusundan anlarım ayoll sen genç yaşta içi çürümüş gocamanlardansın :A :A :A

Ama @mrt-06 dediği gibi bir ufacık gelişme var :A :A :A

Aaa ben eğlenceli insanı kokusundan anlarım ayoll sen genç yaşta içi çürümüş gocamanlardansın :A :A :A

Ama @mrt-06 dediği gibi bir ufacık gelişme var :A :A :A
O zaman sen, içinde 18 yaşında genç kız kaçmış bir insansın. :A

Eskiden de böyleydim ama eskiden bu kadar da kendimi göstermiyordum bu konuda. Ortamda bu kadar geyik dönmüyordu da zaten. :A